Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastoAkaRudy

MarcinKonskaPyta

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MarcnKonskaPyta
Nick oskarżonego: LastoAkaRudy
Powód skargi: Bezpodstawne przyznanie punktów
Data zdarzenia: 14.08.2024
Dowody: https://imgur.com/a/TdCiqV8
Opis sytuacji: Nazwałem gracza na forum per "down" a raczej stwierdziłem, iż zachowuje się jak osoba cierpiąca na zespół Downa - wrodzony niedorozwój umysłowy połączony z charakterystycznymi zmianami fizycznymi. Najwidoczniej @LastoAkaRudy uważa że ludzie posiadający wymienioną wyżej chorobę są gorsi nazywając to obrazą.. Słowo również używane jest w jezyku angielskim - w dół/do dołu/w dole. Podsumowując chciałbym usłyszeć od oskarżonego wytłumaczenie co dokładnie w tym określeniu jest obraźliwe 

20 minut temu, MarcinKonskaPyta napisał:

Rozumiem że żeby zostać suportem w 20 letniej grze nie trzeba mieć ukończonej nawet szkoły podstawowej, lecz miło by było gdyby taka osoba potrafiła wytłumaczyć swoje decyzje 😭🤞

Witam. Nie do końca rozumiem co mam Ci wytłumaczyć. Jawnie obraziłeś innego gracza, przy nadawaniu punktów na forum dodajemy również wycinek za jaką konkretną odpowiedź dostałeś punkty, więc tam znajdziesz odpowiedź na Twoje pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.