Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mr.DubayShake- oskarżony przez Rethr0

Rethr0

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na [Nick oskarżonego pracownika] - oskarżony przez [Twój nick]

Nick pracownika: Mr.DubayShake
Data zdarzenia: 14.08.2024
Opis zdarzenia: Zaparkowałem auto na chwile żeby sprzedać pp nie było mnie w nim 30 sekund tym czasem pracownik Sara zabrał mój pojazd nie odpisywał na wiadomości i uciekał z moim pojazdem na dalsze pp żebym miał dalej odebrać. Jeżeli dobrze mi wiadomo musze mieć jakiś czas do opłacenia auta. Chciałbym aby pracownik oddał z własnej kieszeni za mandat oraz przeprosił za uciekanie z autem.
Dowody: Logi oraz świadek

9 minut temu, Rethr0 napisał:

Temat wątku: Skarga na [Nick oskarżonego pracownika] - oskarżony przez [Twój nick]

Nick pracownika: Mr.DubayShake
Data zdarzenia: 14.08.2024
Opis zdarzenia: Zaparkowałem auto na chwile żeby sprzedać pp nie było mnie w nim 30 sekund tym czasem pracownik Sara zabrał mój pojazd nie odpisywał na wiadomości i uciekał z moim pojazdem na dalsze pp żebym miał dalej odebrać. Jeżeli dobrze mi wiadomo musze mieć jakiś czas do opłacenia auta. Chciałbym aby pracownik oddał z własnej kieszeni za mandat oraz przeprosił za uciekanie z autem.
Dowody: Logi oraz świadek

W porządku drogi graczu ale koledzy to nie dowód  twój pojazd stał z nieopłaconym biletem parkingowym także  SS wyślę  zarządowi jeśli uzna moją winę za słuszną oczywiście wezmę to na klatę pozdrawiam 

4 minuty temu, Mr.DubayShake napisał:

W porządku drogi graczu ale koledzy to nie dowód  twój pojazd stał z nieopłaconym biletem parkingowym także  SS wyślę  zarządowi jeśli uzna moją winę za słuszną oczywiście wezmę to na klatę pozdrawiam 

też poprosze tego SS

Skargę uznaję za przyjętą @Mr.DubayShake na przyszłość pamiętaj o zrobieniu zdjęcia i o kulturalnej wypowiedzi w skardze. Co do pana @Rethr0 to na przyszłość proszę byś jednak przedstawił takowe dowody a nie szedł "na łatwiznę" : " §1.1. W przypadku braku dowodów, skarga zostanie automatycznie odrzucona. ".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.