Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TurboWojtek - oskarżony przez Zbychuu

Zbychuu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: TurboWojtek
Data zdarzenia:  11.08.2024 22:37
Opis zdarzenia: Witam, stałem sobie samochodem na giełdzie przy chodniczku obok ławek. Przyjechał niejaki TurboWojtek i bez żadnego ostrzeżenia, powitania czy innej informacji postanowił zabrać moje auto. Jedynie napisał obok mnie, "auto jako porzucone" czy coś w tym stylu i załadował na lawetę. Przypominam wszystko na moich oczach, obok mnie, pisałem do niego. Nawet nic nie zrobił gdy wsiadłem do auta i jechałem z nim na parking policyjny. Do tego zamiast już wstawić te auto na PP, dał je na specjalnie na przecho, abym musiał tam iść z buta. Nie pozdrawiam.
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2024-08-11_22-38-23.thumb.png.16099851f93624565c60842ba2888af9.pngmta-screen_2024-08-11_22-37-29.thumb.png.22f0bb2a344c8387627a0ca97384bf2f.png

Witam a więc sytuacja wygląda tak że przyjechałem na giełdę lv bo mnie oczywiście wywaliło i napisałeś że ja już tu 3 raz przyjeżdżam ja napisałem tak że dopóki nie nauczycie się parkować aut na parkingu to będą one zabierane tak ciężko postawić na parking i podejść kawałek na tą giełdę przecież 40$ to zarobisz w sekundę więc nie wiem o chodzi i po tym zaczęłeś mnie prowokować w taki sposób że jak zrobiłem ss twojego auta w którym cię nie było bo oczywiście wsiadłeś do innego auta żebym twoje zabrał więc tak zrobiłem i je wziąłem na lawetę ale już nie chciałem ci robić na złość to po prostu auto dałem na przecho niż na pp żebyś wiedział że to ostrzeżenie że na drugi raz za takie coś auto trafi na pp za 500 z powodem pojazd porzucony jeżeli zarząd uzna że zrobiłem źle to poniosę z tego konsekwencje i jestem skłonny zapłacić za stracony czas albo coś tyle odemnie pozdrawiam serdecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.