Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na [Rosoleek] - oskarżony przez [MiNoMaTV]

MiNoMaTV

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Rosoleek
Data zdarzenia: 11.08.2024 22:10:22
Opis zdarzenia: Witam, no to powiem tak przyjechałem na prace kuriera moim NRG, parking opłaciłem na 2h wydałem 80$ po jakoś 10minutach od zaparkowania i opłacenia oraz 2 kursów patrzę na mapę i nie widzę blipa mojego pojazdu podchodzę w te miejsce gdzie zaparkowałem i nie ma nrg, spoglądam pod F5 patrzę i jest na PP. Nie dość ze pieniądze za czas parkingu stracone to dodatkowo musze płacić tako 500$ za wyjęcie pojazdu, ja rozumiem kadety, akademia okej ale bez jaj. I chce podkreślić że jestem stratny na kwotę 580$ i chciałbym aby pracownik SARA zwrócił mi to, i aby dokładnie patrzał co bierze a nie na oślep...

Dowody:   [2024-08-11 22:01:08] [Output] : PomyĹ›lnie opĹ‚acono parking
[2024-08-11 22:01:08] [Output] : ✔ Bilet parkingowy dla pojazdu NRG-500 został pomyślnie opłacony do 12.08 00:01, za kwotę 80$

Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2024.08.11 - 22.25.00.92.png

Zrzut ekranu (1112).png

Cześć odpowiem na twoją apelację. Przepraszam cię najmocniej za to, co zrobiłem. Przyznaję się do takowego czynu, ale gdy przyjechałem na kuriera pojazd stał nie opłacony. Przepraszam ciebie za to, pieniądze oddam. Miłego wieczoru link do zdjęć. https://imgur.com/a/lSdu2uH, Chce dodać ,że zapłaciłeś o godzinie 22:01 ,a na zdjęciu widać ,że zabrałem go o godzinie 22:05 i nie był opłacony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.