Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza PaZo9907

strambel

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  55792
Login:  strambel
Nick oskarżonego:   PaZo9907
Powód skargi:  Nie spłata pożyczki, brak odpowiedzi.
Data zdarzenia:  09.08.2024  (koniec spłaty 11.08.2024)
Dowody: Brak dowodów, mam nadzieję, że da radę z logów. Nie zdążyłem zrobić żadnych SS. Ponieważ chat został zaspamiony 😐
Opis sytuacji:  Witam,  opis sytuacji klasycznie nie spłata pożyczki, a więc 9 sierpnia 2024 (09.08)  użyczyłem pożyczki graczowi PaZo9907 na kwotę 15.000 $. Miał oddać 18k (20%).

Oczywiście klasycznie brak kontaktu. Dowód na SS poniżej o poinformowaniu o skardze.  Mam nadzieję, że szybko oddacie moje 18k. Pozdrawiam!
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   2031449767_Zrzutekranu(39).thumb.png.5690ab1fb92a61eb80a078f74ba4866a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.