Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na frakcję SATC

EEbola

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EEbola

Nick: jordi

Data zdarzenia: 10.08.2024

Opis sytuacji: Dnia 10.08.2024, w porannych godzinach na discordzie frakcji SATC, przedstawiłem życiorys jednego z pracowników też frakcji SATC, oczywiście była to ironia i napisane po to, żeby śmieszyło. Po chwili usunąłem tą wiadomość ale oczywiście zarząd frakcji ma logi do tego że taką wiadomość napisałem, uznałem że trochę przesadziłem i usunąłem. Po ok. 2/3 godzinach wchodzę na discorda na telefonie, a tam sporo pingów i wiadomości od moich znajomych że zostałem wydalony z frakcji, nawet bez możliwości wypowiedzenia się z mojej strony, nawet lider i zarząd frakcji nic do mnie nie pisali o tym. Moim zdaniem bardzo nieodpowiednio i surowo zostałem potraktowany patrząc na to, że moja wiadomość nie była aż tak wulgarna i nieodpowiednia. Moim zdaniem powinienem dostać jakiegoś minusa, albo nawet pisemne zwrócenie uwagi w moją stronę. Po tym byłbym już takiego czegoś nie robił. Dodam, że kolega z frakcji @lolusm3został wydalony z frakcji za to samo, tylko za bardzo mocne zwyzywanie i obrażenie tej samej osoby, o której wiadomość taką napisałem. Oczywiście może to już podchodzi pod powód, za co został wydalony, ale zrobił to w wiadomości prywatnej. A co mają wiadomości prywatne do frakcji? A jeśli chodzi o mnie, gdy zobaczyłem że zostałem wydalony, napisałem do lidera frakcji, zwinnego dlaczego zostałem wydalony to mi bardzo chamsko odpisywał "za to co napisałem i usunąłem" i też nie dał mi się z tego wytłumaczyć, twierdząc swoją stronę. Dodam, że byłem w frakcji ledwo tydzień, nie byłem przez ten okres jakimś konfliktowym pracownikiem, ale i tak uważam że zarząd frakcji jak i sam lider nie powinien tak postąpić. Dodatkowo, wpłynęła też skarga na jednego z pracowników SATC, który jeździł pod prąd itp. podczas kursu, to lider frakcji zwinny postanowił go ukarać tylko wewnątrzfrakcyjnie. 

Świadkowie: @lolusm3@Heinz_Dunderstyc@Szym9n4k@AndrzejTaxowkarz i większość pracowników SATC.

Dowody:

Spoiler

2134222673_Zrzutekranu(27).thumb.png.c20d07a75472f503719d77e358df060d.png

Spoiler

Screenshot_20240810_110910_Discord.jpg?ex=66b9ef6b&is=66b89deb&hm=fb985c470c35ece1da0df53e36b7f507670ef698ff2ebb7b8ef6071f32a25940&

Spoiler

518740009_Zrzutekranu(25).thumb.png.62555952405edf60443b50fff43b0be0.png

Spoiler

1357715152_Zrzutekranu(26).thumb.png.4a319b3a5e8f18d514693fca831e2ccc.png

W przypadku tej skargi, lider frakcji rzeczywiście postąpił zbyt pochopnie. Oskarżający nie miał wcześniej żadnych kar, które przy takim przewinieniu wpływałyby na decyzje o wyrzuceniu gracza z SATC. Jako CZF zdecydowaliśmy o przywróceniu @jordi do frakcji. W tym celu prosimy o zgłoszenie się do jednego z członków zarządu.

Jednocześnie członków zarządu prosimy o zwracanie większej uwagi przy nakładaniu kar pracownikom, tak, by były one adekwatne do popełnionych czynów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.