Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Themost

Ilikebigos

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ilikebigos 

Nick oskarżonego: @Themost

Powód skargi: Bezpodstawne nadanie kary oraz brak ukazania dowodu 

Data zdarzenia: 11:35 09.08.2024

Dowody: https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=Ilikebigos

Opis sytuacji: Jechałem z naprawki ls na strefe dm gdzie był gracz @bogdanikpo czym nagle dostałem kare na prowadzenie pojazdów za "celowy vdm" na 3 dni gdzie potrąciłem gracza w strefie dm co nie zalicza się do tego aby została nadana kara 

Całość sprawy mogła być ciężka w ocenie dla nowego Supportera, gdyż gracz wszedł na sekundę przed zderzeniem z pojazdem na teren strefy DM. Na strefie DM nie ma zakazu zadawania obrażeń przy pomocy pojazdów, zatem kara została nadana nieprawidłowo. Ze względu na krótki staż Supportera, tym razem go upominam, a karę anuluję. 

Przypominam jednocześnie że Administracja nie ma obowiązku pokazywania dowodów, a wręcz często nie jest wskazane żeby takowe ukazywać, zatem w tej płaszczyźnie nie ma winy członka administracji.

Skargę uznaje się za przyjętą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.