Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na <AreyouOke>

Szender
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3917
Login: KoziolekMatolek
Nick oskarżonego: AreYouOke
Powód skargi: Scam na trejdzie
Data zdarzenia: 07/08/2024
Dowody: Logi trzeba rozpatrzec + https://imgur.com/a/LfvKFi0
Opis sytuacji: Gracz AreYouOke napisal ze chce trade Sandkinga za flesza pisalem z nim i sie wypytywalem co ma itp bo nie mam forum bana mam i podsumowalem napisalem ze ma tak: Zestaw U Ecu Turbo Gwint napisal ze tak trejduje a tam brak turba i gwintu a i gracz zablokowal od rzau odemnie /pm a od innych graczy nie a i ma jeszcze jutro 10k oddac co widac na zalaczonym screenie a wiec chce aby trade zostal zwrocony lub oddanie tych 10k do jutra i koszy za turbo; 35k za gwint 15 To tyle odemnie dziekuje
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam jak zablokowany wszedzie jestem przez tego gracza

///Wklejam na prośbę gracza

• Super 2
  • Haha 2
  • Lubię to! 1

2 godziny temu, Mixsu22 napisał:

@AreYouOke - 24h na wypowiedź.

Witam gracz sie ze mną wymienil to prawda ale nie napisalem mu za ma prawei co tamten flash co kolegi on sie zapytal co ma ja napisalem ze flash ma to samo co on tylko nie ma gwintu i turbo i max sil on napisal dobra dawaj na gielde trade zostal wymieniony po czym wyszedlem ze serwa bo mialem mecz

1 minutę temu, AreYouOke napisał:

Witam gracz sie ze mną wymienil to prawda ale nie napisalem mu za ma prawei co tamten flash co kolegi on sie zapytal co ma ja napisalem ze flash ma to samo co on tylko nie ma gwintu i turbo i max sil on napisal dobra dawaj na gielde trade zostal wymieniony po czym wyszedlem ze serwa bo mialem a i zablokowalm gracza bo do mnie spamił pozdro

I nie bylo mowy o zadnym 10 k

• Auć 1
  • Lubię to! 1

51 minut temu, AreYouOke napisał:

Witam gracz sie ze mną wymienil to prawda ale nie napisalem mu za ma prawei co tamten flash co kolegi on sie zapytal co ma ja napisalem ze flash ma to samo co on tylko nie ma gwintu i turbo i max sil on napisal dobra dawaj na gielde trade zostal wymieniony po czym wyszedlem ze serwa bo mialem mecz

I nie bylo mowy o zadnym 10 k

@Szender

Z tego co widzę, gracz pisał: 2024-08-07 14:10:52AreYouOkenie xD JAK on ma full wizu i ecu 4 uliczny program

Zatem nie widze nigdzie informacji o gz czy też turbo.

Natomiast widzę informacje o 10.000$, które miały zostać przesłane. @AreYouOke - Otrzymujesz 24h na dosłanie brakujących 10.000$ graczowi @Ben10Laden. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 3917.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.