Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Nati

n1m3k.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Brunio_To_Ziomal
Nick oskarżonego: .Nati
Powód skargi: Nierówne potraktowanie gracza
Data zdarzenia:  5.08.2024

Opis sytuacji: Cześć, wraz z graczem @KeithCozart spamowaliśmy swoimi bindami, prosiłem gracza aby tego nie robił, a on prosił mnie żebym tego nie robił. Jednak mimo tego i tak to robiliśmy na przemian na czacie /g. Ale do rzeczy, jakieś 10 minut po tym jak czat /g ucichł i nie wysyłaliśmy już swoich bindów poszedłem pracować na Dodo, gdy gracz do mnie podleciał i napisał "O lol kiep" na co odpowiedziałem mu "aha" chciałem wziąć dodo, gdy gracz dodał "uahahah za miesiac do szkółki" a więc zreportowałem go, Jednak Nasza droga nati stwierdziła, że nie uwzględni tego, że gracz mnie zwyzywał od kiepów i sprowokował durgną zaczepką gdy ja wysyłałem tylko jego bindy i nie odezwałem się na jego temat nawet słowem  powiedziała "prowokowałeś gracza, a on Ciebie dostaliście muta na tyle samo" czyli na 12h, Nati nie uwzględniła tego, że mnie zwyzywał, jedynie to, że spamował moimi binadmi, nie dopisała jemu do powodu kary chociażby "prowokacja, obraza gracza"

a tutaj screan z całej rozmowy na komunikatorze discord.  Jak wspomniała "ja przyszłam tylko wytłumaczyć powód kary" To dlaczego dostaliśmy kare na taki sam wymiar czasowy, skoro on nazwał mnie "kiepem" oraz poza wysyłaniem moich bindów napisał "hahaha za miesiąc do szkółki" a ja tylko wysyłałem jego bindy, zostawiam Nati tobie odpowiedź na to pytanie.  Miłego Dnia/ pozdrawiam Cieplutko !

w skrócie - .Nati  ukarała mnie i innego gracza takim samym wymieram kary pomimo tego, że on mnie zwyzywał i zażartował sobie ze mnie "haha za miesiąc do szkółki" a otrzymał taką samą karę jak ja (spam bindami) - Natalia nie uwzględniła tego, że mnie zwyzywał i zażartował sobie ze mnie. 

image.png

image.png

image.png

image.png

Od dobrych kilku godzin prowokowaliście się wzajemnie na różnych czatach, w tym tych globalnych.

Większość rzeczy, które mogłabym napisać tutaj, są zawarte już w zdjęciach z naszej prywatnej rozmowy - natomiast te zdjęcia są poucinane w paru miejscach, przez co nie oddają ciągłości jak i całości naszej konwersacji.

Większość z tych rzeczy analizowałam sama poprzez logi, które nie zawsze oddają całokształt danej rozmowy, więc nie za wszystko byłam w stanie ukarać, ze względu na brak pewności i potencjalne popełnienie błędu. Ukarałam Was za coś, czego byłam pewna w 100%.

4 minuty temu, .Nati napisał:

Od dobrych kilku godzin prowokowaliście się wzajemnie na różnych czatach, w tym tych globalnych.

Większość rzeczy, które mogłabym napisać tutaj, są zawarte już w zdjęciach z naszej prywatnej rozmowy - natomiast te zdjęcia są poucinane w paru miejscach, przez co nie oddają ciągłości jak i całości naszej konwersacji.

Większość z tych rzeczy analizowałam sama poprzez logi, które nie zawsze oddają całokształt danej rozmowy, więc nie za wszystko byłam w stanie ukarać, ze względu na brak pewności i potencjalne popełnienie błędu. Ukarałam Was za coś, czego byłam pewna w 100%.

Tak, ale ja Ci mówilem nawet żebyś sprawdziła logi,  [2024-08-05 18:16:02] [Output] : (170) KeithCozart: za miesiac szkolka

[2024-08-05 18:15:41] [Output] : (170) KeithCozart: o lol kiep - za to go zreportowałem, pomimo tego otrzymałem wraz z nim mute za To samo  - czyli prowokacje (chodzi o te bindy co na /g wysyłalismy) nawet w powodzie kary jest "może się uspokoicie w konu na tym /g" 

Uważam, że karanie mnie na 12h i tak samo jego to nie fair, ponieważ on napisał co napisał, a ja wysyłałem tylko jego logi, jak i on moje + zywyzwał mnie, nie widzisz róznicy? (poza tym nei dostałem muta wczesniej za wysylanie jego bindów tylko dopiero po tym, jak napisałem na niego reporta za to co jak mnie zwyzywał 

)

Cytat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.