Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kiepi1962

Merc

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34798
Login: Merc
Nick oskarżonego: Kiepi1962
Powód skargi: Specjalne zajechanie drogi brak zapłaty za szkody i ucieczka z serwera przez co nie wysyłam reporta w grze.
Data zdarzenia: 05.08.2024
Dowody: https://imgur.com/a/HXpLyyt
Opis sytuacji: Wszystko widać na klipie specjalnie zrobiony wypadek i ucieczka od konsekwencji 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Niestety nie mogłem go poinformować o skardze nie mam jak się z nim skontaktować.image.thumb.png.95da05982024dafa668480481323a37a.png

Chciałbym tylko powiedzieć że cały czas bylem na serwerze i nawet nie wychodziłem poza tym sam właściciel pojazdu napisał hahah a więc pomyślałem ze on sie z tego zaśmiał mogł napisac zebym zaplacil jakos inni we mnie wjezdzaja i nie płaca. Pozdrawiam Euziebiusza Kocham cię❤

Gdybyś był na serwerze to zapewne napisał bym ci na /pm żebyś oddał pieniądze na naprawę mojego pojazdu a moje "hahaha" to było śmianie się z twojego dosyć niskiego ilorazu inteligencji. I prosiłbym o odpisywanie na temat a nie jakieś pisanie o innych graczach. Nie interesują mnie twoje uczucia do innych więc możesz przelać pieniądze na mój UID. 🙂

Moja wizyta w warsztacie samochodowym wyniosła mnie 150$ za naprawę silnika oraz turbosprężarki. Uszkodzeń wizualnych nie było gdyż mój pojazd i tak był zniszczony jeśli chodzi o aspekty wizualne.

A skoro piszesz że byłeś ciągle na naszym wspaniałym serwerze MTA RPG to wydaje mi się że korzystałbyś ze swojego jedynego pojazdu Manana. Jak widać na poniższym screen shocie nie był on przez ciebie używany po zaistniałej sytuacji czyli od godziny 15:01.
image.png.5d2f3ada168e0f48c9b5fa706fdb88ab.png
image.png.2b451f6ccff2ae61fe29565fa41ce5c0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.