Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z członkiem zarządu San Andreas Medical Department Ordinator AroN.

Majfek

Rekomendowane odpowiedzi

mqB5ZD1.pngmSu4qkK.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Pressman @Majfek.exe z Redakcji Project News. Dziś przychodzę do was z wywiadem z członkiem zarządu frakcji SAMD Ordintor @AroN.. Dowiemy się po krótce jak wygląda służba SAMD i dlaczego warto wybrać tę frakcję! Miłego czytania!LKZ38Vt.png

M: @Majfek.exe | A: @AroN.

M: Hej, z tej Junior Pressman @Majfek.exez Redakcji Project News, może chciałbyś udzielić mi wywiadu?
A: Witam, z tej strony członek zarządu Ordinator @AroN. z San Andreas Medical Department. Pewnie z chęcią udzielę Ci wywiadu!

M: Może nam coś opowiesz o sobie?
A: Mam na imię Adrian, w styczniu skończyłem 18 lat. Pochodzę z mniejszego miasteczka w województwie mazowieckim. Uczęszczam do 5-letniego Technikum o kierunku Mechanika Pojazdów samochodowych. Interesuję się głównie: motoryzacją, sportem, słuchaniem muzyki, ratownictwem pożarniczym, jak i medycznym. Mój staż na platformie Multi Theft Auto wynosi już prawie 5 lat.

M: Co robisz poza grą w MTA?
A: Poza grą w MTA głównie spędzam czas z dziewczyną oraz ze znajomymi. Poza tym uczęszczam na treningi siatkówki albo zdarzy mi się przeczytać jakąś książkę. Gdy jest okazja to pracuję dorywczo.

BsF5pTt.png

M: Jak długo grasz na serwerze, co zdołałeś osiągnąć przez ten czas i jaki masz majątek?
A: Swoje konto stworzyłem we wrześniu 2022 roku, natomiast grać zacząłem dopiero od marca ubiegłego roku. Mój majątek jest wart około 6kk. Na taki majątek składają się między innymi takie furki jak: Infernus Pandem czy Sultan SB-1.

M: Jesteś we frakcji SAMD, dlaczego akurat ta frakcja?
A: Napisałem podanie do frakcji SAMD, ponieważ zawsze chciałem zobaczyć, jak wygląda praca w owej frakcji i czy rzeczywiście jest taka trudna. Oczywiście okazało się, że jak dla mnie nie jest to nic mocno trudnego oraz rozbudziło to we mnie pasję do ratownictwa medycznego. Jestem już we frakcji łącznie rok i 3 miesiące.

M: Jakie funkcje pełnisz we frakcji?
A: Od niedawna pełnie rolę członka zarządu, lecz jestem jeszcze na okresie próbnym. Moimi zadaniami jest głównie pilnowanie pracowników, utrzymywanie dobrej atmosfery, prowadzenie egzaminów oraz szkoleń, bądź nadzorowanie ich.

1qCVDlZ.png

M: W jakich frakcjach jeszcze byłeś i jak je wspominasz?
A: W czasie wypalenia we frakcji SAMD, dołączyłem do frakcji SAPD. Sama frakcja jest okej i nic nie mogę jej zarzucić. W miarę dobrze ją wspominam, ale jednak lepiej się czuję we frakcji SAMD. 

M: Jesteś w jakimś biznesie?
A: Aktualnie nie jestem w żadnym biznesie, lecz złożyłem podanie do biznesu Blood Fight, które mam nadzieje zostanie rozpatrzone pozytywnie.

M: Jak oceniasz atmosferę na serwerze i co cię przyciąga do gry?
A: Atmosfera jest całkiem okej. Na serwerze trzymają mnie głównie znajomi oraz frakcja.

M: Może chcesz coś dodać lub pozdrowić kogoś?
A: Chciałbym pozdrowić @Szender, @Defol, @wajt, @ponpol, @NerVous, @Luzny_Cls, @SoX, @Szajon53412

M: Dziękuję Ci bardzo za wywiad! Życzę Ci, abyś dalej się rozwijał na serwerze i dostał się do Blood Fight!
A: Dziękuję za możliwość udzielenia wywiadu.

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie! Mam nadzieję, że był to interesujący wywiad!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

majfek.png?ex=66b31bc1&is=66b1ca41&hm=0a22a907e24ac93840fe5b3b77f9aa692354476aa3c25c0d9b6f4ceccb7a2d5d&=1YgIgvf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.