Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szakal_

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Driloxoo

Nick oskarżonego: Szakal_

Powód skargi: Nadużywanie rangi

Data zdarzenia: 02.08.2024

Dowody

Opis sytuacji: Dnia wczorajszego był dość ciekawy pościg. Zrobiłem przesiadke na łódkę, którą pływałem bardzo dlugi czas. W miedzy czasie ten wyżej podany administrator pojawiał się na mojej łodzi gdzie prawdopodobnie byłem przez nich obserwowany w celu zdobycia nade mną przewagi w czasie pościgu. Wielokrotnie SAPD stało idealnie w miejscu w którego kierunku płynąłem.

Nie mam sobie nic do zarzucenia, nie wiem po co te oszczerstwa. Tak jak Ci pisałem na czacie g, wypływajac daleko poza granice mapy łodzie i jak widać gracze, którzy stoją na łódkach też zaczynają się bugować. W łodzi byłem z @Wejperson22, pierw ja stałem na niej, a on kierował a potem się zamieniliśmy.

12 godzin temu, Szakal_ napisał:

pierw ja stałem na niej, a on kierował a potem się zamieniliśmy.

no to czemu wejperson sie nie pojawiał? Idąc tokiem tego co napisałeś to powinien.

12 godzin temu, Szakal_ napisał:

łodzie i jak widać gracze, którzy stoją na łódkach też zaczynają się bugować

W jakim sensie łodzie się bugują?

Nikt z członków administracji nie wykonywał na oskarżonym akcji administracyjnych poza teleportowaniem go do siebie przez Wejpersona po celowym utonięciu. Musiałbyć to bug, który się czasem pojawia przy granicy mapy, do której widać na nagraniu że Oskarżający się zbliżył. Nie doszło do nadużycia rangi administracyjnej. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.