Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Krychu - oskarżony przez StunterHere

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:  @Krychu
Data zdarzenia: 25.01.2021
Opis zdarzenia: No to tak, zaczynając od początku, zostałem WYDALONY z frkacji SATC z powodu nie zdania egzaminów, poczym napisałem rekrutację do SARA, również się dostałem, było wszystko spoko gdy dzisiaj wchodząc na forum zobaczyłem notke przy odpowiedzi w dziale WYNIKI rekrutacji, po zobaczeniu oraz przeczytaniu NOTKI (Cytuje)
,,DYSKWALIFIKACJA - Skakanie z frakcji do frakcji,, postanowiłem sprawdzić regulamin FRAKCYJNY i nic w nim nie było ze nie można po WYDALENIU z frkacji napisać rekrutację do innej frkacji, moim zdaniem gdy ktos mnie WYDALIŁ z frkacji mogę napisać rekrutację do innej frakcji, rozumiem gdy bym sam odszedł i napisał rekrutację do SARA ale no bez przesady...., skoro widziales ze BYLEM w jakiejs innej frakcji po co marnowales moj czas dodając mnie do WYNIKÓW rekrutacji, specjalnie ogarniałem 27.01 na dzien WOLNY.... 
Dowody: 
image.png.62b533113c8d01b87ee121a96f22172c.png

Witam, z tej strony Główny Inżynier @Krychu już spieszę z wyjaśnieniem.

Otóż, my jako Liderzy frakcji, mamy specjalnego Discorda, gdzie przesiadujemy, dzielimy się pomysłami i tym podobne. Od niedawna, bodajże od miesiąca weszło u nas tak zwany "frakcyjny cooldown". Co to znaczy? Czyli osoby skaczące z frakcji do frakcji między innymi ty będą automatycznie blokowane i nie brane w rekrutacji. Jednak przez moje niedopatrzenie oraz przypomnienie od Lidera innej frakcji postanowiłem, iż ciebie wykreślę z wyników a tu masz mały dowodzik:

459828257_Zrzutekranu(109).thumb.png.d110d9777fc065e4eda68012bda1a4b7.png

Jednocześnie dam ci małe info: za niedługo zmordenizuje regulamin w taki sposób, by takich "kangurów" jak ty  było jak najmniej. Życzę ci miłego dnia, jednocześnie skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.