Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Organizacja

KamciucH

Rekomendowane odpowiedzi

Napisał do mnie RCON @Sky że nazwa organizacji którą podałem jest zbyt długa i poprosił o to bym wymyślił krótszą i mu podesłał to ja mu podesłałem nową krótszą nazwę organizacji i już tak czekam od 13 stycznia na odpowiedź oraz na założenie tejże organizacji, parę razy pisałem żeby się dowiedzieć kiedy założy organizację ale też się nie dowiedziałem gdyż Sky nie reaguje na moje wiadomości. Chciałbym tylko by Sky założył mi organizację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.