Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na E500

Zaher

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 71774erwerze>
Login: Dowerski
Nick oskarżonego: E500
Powód skargi: zostawił motur w pp i opuścił org
Data zdarzenia: image.png.4a371390a141518725edf30f1bf8fe58.png
Dowody: image.thumb.png.daa5620cb8c4f190f04bc177cc6e6f59.png
Opis sytuacji: porzucił pojazd wyszedł z org
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.ca209a9a85f826848814aef2deee809d.png

Siemka oczywiście moja wina bo siedziałem na motorze na środku drogi i opuśćiłem organizacje z powodu że co chwile była zmieniana baza na domki i tak że pieniądze które były wpłacane na konto organizacji, były za to kupywane bazy które były sprzedawane przez @Zaher6 który je po chwili sprzedawał i przywłaszczył sobie pieniądze które powinny wrócić na konto organizacji. Poza tym władowałem dużo kasy na naprawy przez graczy nowych ponieważ zostawali dodawani po 200rp oraz rozwalali pojazdy których nie naprawiali oraz nie tankowali.

14 godzin temu, E500 napisał:

Siemka oczywiście moja wina bo siedziałem na motorze na środku drogi i opuśćiłem organizacje z powodu że co chwile była zmieniana baza na domki i tak że pieniądze które były wpłacane na konto organizacji, były za to kupywane bazy które były sprzedawane przez @Zaher6 który je po chwili sprzedawał i przywłaszczył sobie pieniądze które powinny wrócić na konto organizacji. Poza tym władowałem dużo kasy na naprawy przez graczy nowych ponieważ zostawali dodawani po 200rp oraz rozwalali pojazdy których nie naprawiali oraz nie tankowali.

W takim przypadku napisz osobną skargę. Za wyrządzone szkody musisz niestety zapłacić - 500$ dla UID 71774. Przelew wykonasz bezpośrednio do gracza, bądź przez bank Los Santos na wcześniej wymienione UID - masz na to 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.