Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z ładowaniem się tekstur.

javv.

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, mam problem z ładowaniem się niektórych tekstur, albo naprzykład randomowym zastąpieniem czegoś np. zamiast słupka mam piłkę do koszykówki, a zamiast blipu do garażu są żetony do kasyna, wymapowane drogi jadąc do lv z sf też mi się nie ładują i nie wiem co robić, wchodząc do jakiegokolwiek interioru wpadam pod mapę. Testowałem na różnych wersjach GTA, kasowałem pliki serwera z folderu MTA i robiłem reinstall MTA dalej nic to nie dało.

Pozdrawiam.

Cześć, próbowałeś zwiększyć priorytet gry? W opcjach MTA na samym końcu masz zakładkę bodajże zaawansowane i tam możesz zwiększyć priorytet gry. Ustaw sobie oczko wyżej, np. powyżej normalnego.

10 godzin temu, Kubacki_PL napisał:

Robiłes reinstal?

tak, nic to nie dało

18 minut temu, dabox napisał:

Cześć, próbowałeś zwiększyć priorytet gry? W opcjach MTA na samym końcu masz zakładkę bodajże zaawansowane i tam możesz zwiększyć priorytet gry. Ustaw sobie oczko wyżej, np. powyżej normalnego.

przed chwilą to zrobiłem i brak efektów, na dodatek znikły mi wszystkie felgi i modele pojazdów i mam tylko tak jak z podstawki gta

@h3vndyy W przeszłości paru graczy miało podobny problem. Najprawdopodobniej chodzi o nieopłacone faktury. Gdy takie coś występuje, internet nie jest w pełni sprawny. Spróbuj się skontaktować z dostawcą. Jeżeli uregulujesz już wszystkie sprawy, to w folderze z grą usuń plik "prprg_modelsystem" i wejdź ponownie na serwer.

11 godzin temu, Mari napisał:

@h3vndyy W przeszłości paru graczy miało podobny problem. Najprawdopodobniej chodzi o nieopłacone faktury. Gdy takie coś występuje, internet nie jest w pełni sprawny. Spróbuj się skontaktować z dostawcą. Jeżeli uregulujesz już wszystkie sprawy, to w folderze z grą usuń plik "prprg_modelsystem" i wejdź ponownie na serwer.

ok, jak bede mial chwile to tak zrobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.