Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Administratorem TheDreamer

hefe

Rekomendowane odpowiedzi

naglowek.png.fe5fddcef81924b6c337b1dfd53aae28.png

mSu4qkK.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Senior Pressman @hefe z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad z członkiem administracji serwera @TheDreamer. Bez przedłużania zapraszam do przeczytania materiału.
1361877205_4-LKZ38Vt.png.8b59306b56294786ab681c7faab70354.png

H: @hefe | TD: @TheDreamer

H: Witaj. Jestem Senior Pressman @hefe z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu o Twojej osobie?
TD:
 Witam, pewnie z miłą chęcią odpowiem na kilka pytań!

H: Przedstaw się naszym czytelnikom.
TD:
 Witam na imię mam Kacper, a w grze możecie znaleźć mnie pod nickiem TheDreamer.

H: Jak trafiłaś na platformę MTA oraz serwer Project RPG i jak wyglądały twoje początki?
TD:
 Hmm, to było bardzo dawno temu. Jak się nie mylę to w samo MTA gram już dobre 10 lat. Do gry przyciągnęły mnie filmiki youtubera "TheHogaty" pamiętam, że był to pierwszy jego film na serwerze pylife, po tym miałem bardzo dużą ochotę zagrać w MTA. Niestety wtedy miałem bardzo słaby sprzęt, przez co gra była na 20-30 fps natomiast i tak grałem. Jedynymi z pierwszych serwerów były, chociażby upadły serwer Pylife, 4L**e oraz B**tPlay. Wtedy nie byłem jeszcze wkręcony w prowadzenie rozgrywki na serwerach RPG i grindowaniu sobie jakichś przedmiotów, gotówki. Dlatego grałem dużo na serwerach typu freeroam czy też DayZ.

H: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
TD:
 Wcześniej grałem pod innym nickiem "Elliotmcr" natomiast nick sam w sobie nie należał do mnie a do znajomego, który kiedyś udostępnił mi konto w minecraft i tak przywiązałem się do tego nicku. Z czasem chciałem stworzyć coś swojego, a ze względu na to, że zawsze spoglądałem na wszystko z perspektywy marzeń, tak właśnie powstał marzyciel — Dreamer. Czegoś jeszcze w samym nicku mi brakowało, więc dodałem do tego przedrostek The i tak powstał @TheDreamer.

H: Ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek?
TD:
 Godzin na serwerze posiadam, aż 3.5 tysiąca, a mój majątek obecnie można wycenić na około 25 milionów.

H: Jesteś w jakiejś frakcji?
TD:
 Tak ostatnio wróciłem do frakcji San Andreas Taxi Corporation, pełnię tu funkcję Zastępcy Szefa.

satc.thumb.gif.b7b3a2142848badafbe7687817195e40.gif

H: Jakie są twoje obowiązki, jako członek Zarządu w SATC?
TD: Tu jest bardzo podobnie jak w administracji, można to określić jako robienie wszystkiego i niczego, gdybyś zadał to pytanie rok temu, to faktycznie pracy byłoby wiele, natomiast obecnie w zarządzie jest, aż 6 osób także pracy nie ma też dużo.

H: Jakie masz obowiązki na stanowisku Administratora?
TD: 
Ciężko jednoznacznie określić obowiązki, głównie pomagać nowym członkom administracji, sprawdzać skargi, jak i również pomagać graczom na serwerze.

H: Jak sobie radzisz na tylu ważnych stanowiskach, no bo nie oszukujmy się nie jedna osoba, by nie dała rady.
TD:
 Kwestia rozłożenia pracy w taki sposób, aby się nie przeciążyć. Gdy początkowo dołączyłem do administracji, czułem się przytłoczony wszystkimi informacjami oraz obowiązkami natomiast z czasem zacząłem sobie to rozkładać tak, aby się nie zmęczyć tym wszystkim.

H: Czy jesteś na ten moment w jakiejś organizacji? Jak tak to proszę, napisz, jakiej i jak się w niej czujesz.
TD: 
Obecnie nie przynależę do żadnej organizacji, byłem w kilku na serwerze, natomiast w moim serduszku na zawsze pozostanie Network Trouble organizacja, która już nie istnieje, ale to z nimi spędziłem najwięcej czasu.

H: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
TD: 
Takich rzeczy jest pełno, natomiast to, co bym najchętniej zmienił to czas, w jakim serwer jest rozwijany. Serwer ma ogromny potencjał, mi bardzo jako graczowi brakuje poczucia, że właściciel chce go rozwijać. Od dłuższego czasu czuję, że serwer jest prowadzony trochę od niechcenia, mimo to wiem, jaka jest sytuacja od wewnątrz i wiem, że to po części nie jest też wina Administracji RCON.

H: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
TD:
 Poza samym MTA pracuje, także praktycznie cały czas wolny spędzam przy komputerze, aby odpocząć.

H: Uprawiasz jakiś sport?
TD:
Nie.

H: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
TD: 
Filmy przestałem oglądać w 2019. Ostatnim serialem, który obejrzałem, był "Mandalorian" oraz "Wiedźmin" - chociaż oba z tych seriali obejrzałem tylko do drugiego sezonu.

H: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
TD:
 Śmiechem żartem nie potrafię działać bez muzyki, więc jak najbardziej słucham muzyki. Nie mam jednego określonego gatunku, dużo zależy od tego, co mi wpadnie w ucho oraz jaki mam obecnie mood. Choć głównie słucham rapu/trapu oraz hip-hopu.

H: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
TD:
 Oczywiście, że tak, kilku moich kolegów grało, chociażby razem ze mną w MTA, a sam ostatnio dowiedziałem się, że kolega z pracy również gra u nas na serwerze.

H: Jak wyglądała twoja droga do zostania Adminem na serwerze?
TD:
 Głównie to trzeba było się pokazywać, że chcesz iść w górę, samo bycie w administracji nic nie daje stety lub niestety, trzeba poświęcić trochę czasu, aby dotrzeć do tego miejsca, mi objęcie stanowiska Administratora zajęło 9 miesięcy. Komuś może zająć to rok lub nawet dłużej, trzeba działać i cierpliwie czekać. Natomiast ja od początku miałem nałożone pewne cele, które stopniowo realizowałem i co może być dziwne, nigdy nie celowałem w rangę administratora. Sam cel pojawił się dopiero po objęciu rangi Moderatora, wtedy traciłem trochę ochotę do serwera, więc szukałem następnego celu, który jak się okazało, nie był wcale tak daleko.

H: Dziękuję za poświęcony czas i życzę Miłego Dnia. Chciałbyś może kogoś pozdrowić?
TD: 
Również dziękuje za wywiad. Życzę każdemu czytającemu Miłego dnia lub wieczora. Pozdrawiam @zwinny. @copka całe SATC oraz administracje!
AUVKk2o.png

bufek.thumb.gif.581a1da6f5b6331d366bf0e5f188475f.gif

2129200998_zolteauto.thumb.gif.3d1e07b79ee5c2a4f192ed695fc19ae4.gif

NqTDZki.png
Dziękuję bardzo za przeczytanie wywiadu, mam nadzieję, że wywiad z dzisiejszym gościem, którym został @TheDreamer, się spodobał. Zachęcam do zostawienia reakcji pod postem, życzę miłego dnia bądź nocy!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

1028475068_hefepieczatka.png.93d5b6260b02d234a946127cf6a369dd.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.