Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad ze Starszym Kierowcą hefe z SATC.

KapiksOnekk.

Rekomendowane odpowiedzi

ssif.png.25716d742b8460e6e1f1893af597e563.png

eee.png.7e6c965d0b7d2b003e06788ad7e8ecec.png

Cześć tutaj Trainee KapiksOnekk. z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przeprowadzę wywiad z Pracownikiem SATC - hefe. Życzę miłego czytania!
wyw.png.ff9f831ba1479a933e8718d17c899759.png

K: @KapiksOnekk. | H: @hefe

K: Witam, z tej strony Trainee KapiksOnekk. z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań?
H: Cześć! Pewnie, że tak!

K: Dzięki! To na sam start przedstaw się i opowiedz coś o sobie.
H: Mam na imię Bartłomiej, mam 16 lat. W MTA jestem kojarzony pod nickiem hefe. Udzielam się w biznesie Project News na randze Senior Pressman oraz nie dawno pozytywnie przeszedłem okres próbny jako grafik i już zagościłem na stałe na tej randze, również zostałem niedawno Szkoleniowcem w biznesie. Oprócz Project News jestem też we frakcji SATC  na randze Starszy Kierowca. A prywatnie uczę się w zawodówce, a po godzinach pracuję!

K: Jasne! Masz jakieś zainteresowania lub hobby?
H: Pewnie, Interesuję się mechanika rolnicza, jestem w szkole na kierunku mechanik i operator maszyn rolniczych a oprócz tego lubię dawać oporem wszystkim, co ma cztery lub dwa koła.

K: Posiadasz gospodarstwo rolne? Jeżeli tak to, jaki jest twój ulubiony model ciągnika?
H: Gospodarstwa nie posiadam. Kierunek w szkole, jaki wybrałem to z czystej zajawki do maszyn. Ulubioną marką ciągnika jest John Deere, ale nie zapomnijmy także o HF.

K: Przechodząc w stronę serwera ProjectRPG. Jaki posiadasz staż i na ile wyceniasz swój majątek na serwerze?
H: Na ProjectRPG gram od 2022 roku, aczkolwiek teraz te aktualne moje konto jest drugim. Majątek jest mały, bo posiadam tylko Jestera PFT i sancheza, który jest w trakcie modernizacji. Planuję w przyszłości powiększyć swoją bazę pojazdów.
jester.thumb.png.2fedc1090aff4c567aa2b83c817aa74a.png

K: Życzymy powodzenia, wspomniałeś, że należysz do frakcji SATC czy mógłbyś nam pokrótce opowiedzieć jak wygląda tam twoje rola?
H: Rola, jaką tam pełnię to wożenie tylko i wyłącznie graczy z punktu A do punktu B.

K: Rozumiem, jeżeli miałbyś do wyboru 3 pojazdy na scenie MTA, jakie by to były?
H: Wybrałbym, Infernusa, Schaftera i NRG.

K: Świetny wybór, co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
H: Myślę, że community.

K: Też tak uważam, jeżeli miałbyś coś zmienić na serwerze, co by to było?
H: Na pewno dodałbym pracę na zasadzie co-op. A tak myślę, że, jak na takiego grajka jak ja co lubi prostotę to wszystko Bangla.

K: Dobry pomysł, wspomniałeś, że odnosisz sukcesy w Project News, jak z twojej perspektywy wygląda rola szkoleniowca i jakie są twoje priorytety?
H: Moim priorytetem jest frakcja następnie biznes ciężko mi się wypowiadać, bo na roli szkoleniowca jestem od niedawna, ale dużą frajdę sprawia mi to, że mogę uczyć nowych akademików, mega zajawa!

K: Jasne, gdzie się widzisz za 10 lat?
H: Jakie 10 lat? Nawet szybciej hah! w Camaro lub Mustangu! Dwa dream car'y.

K: Trzymamy za to kciuki! Będzie to koniec wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
H: Pewnie! Pozdrawiam @xanny, @Blahwe_z, @Shaane, @KlakierSzary, @Puczy, @KiciaAsusowa, @Klaudinho7, @oliwierbluza1, @Tokarek, @Mr.DubayShake, @xdPiko, @GR_Skiba, @xHamster i @Jahowski oraz Ciebie Kapiks,

K: Dziękuję za poświęcony czas i za przeprowadzony wywiad. Pozdrawiam.
H: Dzięki wielkie!
linia.png.c750821bec4cc5a8a7f016b48aca2ada.png
Szybkie strzały:

K: Lato czy zima?
H: Lato

K: Auto czy motor?
H: Auto

K: Serial czy film?
H: Serial

K: Laptop czy komputer?
H: Komputer
linia.png.4910081792a882a156fd604d61dbb5e7.png
Dziękuje za przeczytanie materiału, mam nadzieje że się podobało.

Proje.png.d16649b0e24927d4c746273bbade2e69.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
pieczatka.png.31697cb96cd23a559df249c3bfbe37ee.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.