Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Starszym kierowcą SATC wutka

bvbr

Rekomendowane odpowiedzi

E1MBlAK.png
mSu4qkK.png

Witam czytelników, z tej strony Trainee @bvbr z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przeprowadzę wywiad z graczem @wutka, w którym dowiemy się o jego przygodzie we frakcji SATC oraz wielu innych ciekawych rzeczach z serwera i nie tylko.
LKZ38Vt.png

T:  @bvbr | W:  @wutka
T: Witam,Trainee @bvbr z 
Redakcji Prasowej Project News. Jesteś chętny udzielić mi wywiadu na trochę pytań?
W: 
Witam, z tej strony Starszy Kierowca @wutka z frakcji San Andreas Transport Corporation! Pewnie, że tak.

T: Czym się obecnie zajmujesz na serwerze oraz czy to, co robisz, sprawia Ci przyjemność?
W: Obecnie zajmuję się pracą we frakcji SATC, w skrócie jeździmy na zgłoszenia graczy, których zawozimy z punktu A do punktu B. Nie będę kłamał, sprawia mi to wielką przyjemność.

T: Od kiedy grasz na platformie MTA oraz serwerze ProjectRPG?
W: 
No to tak. Na samej platformie zacząłem grać w 2017 roku, lecz na innych serwerach. Granie codziennie rozpocząłem dopiero w 2021 roku, a na samym projekcie zacząłem grać czynnie w 2023 roku.

T: Skąd dowiedziałeś się o tym serwerze oraz co przykuło twoją uwagę?
W: 
Dowiedziałem się o serwerze od ziomków z jednego serwera i tak jakoś to poszło. Wydaje mi się, że moją uwagę przykuła sama ta otoczka serwera oraz inne prace, takie jak lepiej dopracowane kosiarki nowa praca szambiarek oraz to,  że na tamte czasu serwer był innowacyjny.

T: Co czułeś, gdy dostałeś się do tej frakcji i czy pierwsze dni były trudne?
W: 
Teraz, to jest już chyba trzeci raz, jak jestem w SATC. Za pierwszym razem czułem dużo stresu, więc uczyłem się do egzaminu jak chory. Niestety pomimo dużej nauki, nie udało mi się zdać egzaminu przyśpieszonego, prawdopodobnie ze stresu. Za drugim, jak i trzecim razem, udało mi się zdać egzamin bez większych problemów.

T: Dlaczego jesteś już trzeci raz w SATC? Opowiedz co poszło nie tak za pierwszym i drugim razem.
W: 
Trzeci raz, ponieważ ta frakcja ma coś w sobie, co mnie do niej przyciąga. Za pierwszym razem nie zdałem egzaminu, a za drugim razem zdałem egzamin i udało mi się dojść do rangi Przewoźnik. Niestety, ale rutyna mnie zjadła oraz plany w moim życiu się znacznie zmieniły. Teraz mam czas na prace i na serwer, więc mogę dalej grać w mta i kontynuować pracę we frakcji.

T: W takim razie opowiedz, gdzie najczęściej kursujesz, będąc taksówkarzem?
W: 
Myślę, że dzielnica Temple w Los Santos oraz dzielnica Downtown w San Fierro.

T: Gdzie jeszcze pracujesz oprócz frakcji, czy jest to twój jedyny dochód?
W: Wydaje mi się, że najczęściej, jest to grzybiarz oraz magazyn, ponieważ dużo nowych, jak i starych graczy, wbijają tam topki na pracach.

3uPBYHV.gif

T: Widziałem twój profil na forum oraz osobę, którą masz na profilowym, jest ona twoim idolem? Jeśli tak, to czym cię inspiruję?
W: Osoba na moim profilowym to Jude Bellingham. Jest on moim idolem oraz moim zdaniem aktualnie najlepszym piłkarzem na świecie. Gra w takim klubie jak Real Madryt, którego jestem wiernym fanem, od czasu transferu Ronalda do właśnie tego klubu. Jude, grając na pozycji dziesiątej, bądź czasami na pozycji dziewiątej albo szóstej jest w stanie strzelić ponad 20 goli oraz zdobyć prawie tyle samo asyst co na swojej pozycji. Dzięki niemu Anglia doszła do finału euro. Chce być jak on, czyli konsekwentny, jak i we frakcji oraz w życiu prywatnym. Posiadam wszystkie jego koszulki, od kiedy zaczynał karierę w klubach takich jak Bermingham City, Borussi Dortmund, czy też w Realu Madryt. W tamtym sezonie oraz w tym aktualnym zdobyłem dwie koszulki z reprezentacji Anglii. W pierwszej koszulce grał na Mistrzostwach Świata w Katarze oraz na Tegorocznym EURO.

T: Jaką masz posiadłość na serwerze, czy frakcja SATC pomaga zachować Ci spokój finansowy?
W: Moja posiadłość to jest dom BigSmok'a. Jest to mały domek, lecz z klimatem. Czy frakcja pomaga zachować mi, spokój finansowy? Powiem tyle, do frakcji nie idzie się pod zarobek tylko pod dobrą zabawę, nie zrozum mnie źle, lecz jeśli teraz pójdę na kuriera i przegram tyle godzin, ile na frakcji to byłbym bogatszy o jakieś 2-3 miliony. Dla mnie zarobki we frakcji nie są istotne, dla mnie liczy się pomoc graczom, aby w szybki sposób przetransportować ich we wskazane przez nich miejsca.

T: W takim razie opowiedz może, do czego dążysz na serwerze zbierasz aktualnie na coś?
W: Jak na razie skupiam się, aby wbić FT na frakcji oraz zbieram pieniądze na jakieś auto 2-osobowe typu Banshee, Jester, bądź może nawet Infernus.

T: Czy oprócz frakcji należysz na przykład do jakiejś organizacji?
W: Nie należę do żadnej organizacja, ponieważ nie jest mi potrzebna, dlaczego mam płacić składki za to, że jestem w organizacji, nawet jak przepisze swoje auto, jest to niewiele mniejsza składka, dla mnie to taka piramida finansowa, w której nie chce uczestniczyć.

T: Co sądzisz o aktualnym evencie wakacyjnym, czy bierzesz w nim udział i rywalizujesz z innymi graczami o miejsce w tabeli?
W: Wiesz co? Fajny ten event, lecz nie mogę ot, tak rzucić frakcji dla eventu, dla którego trzeba się mocno poświęcić, aby np. na szambiarce ludzie mnie nie przegonili. Fajnie, jakby coś takiego dodali dla frakcji, ale to marzenie ściętej głowy.

IQXLwPj.png 

T: Faktycznie dla Frakcji mogła by to być bardzo ciekawa opcja może akurat na okres świąteczny w przyszłości, ale to czas pokaże. 
W: Tak byłaby to dobra opcja, lecz okres świąteczny jest bardzo zabiegany i wydaje mi się, że mało kto miałby wtedy czas na serwer, ale może okres przed wakacyjny byłby dobrym wyborem. Nie wydaję mi się, żeby Administracja RCON miała to w planach, ale tak jak wspomniałeś, czas pokażę.

T: Na sam koniec chciałbym zapytać, czy chciałbyś coś przekazać graczom bądź kogoś pozdrowić?
W: Dziękuję pozdrawiam wszystkich czytelników.
XGwBbve.png

Nasz wywiad dobiegł końca, mam nadzieję, że nasz wywiad wszystkich zaciekawił. Dziękuję bardzo wszystkim czytelnikom za przeczytanie oraz do zobaczenia w kolejnych materiałach.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News 

TN8BAVM.pngworsaac2.png?ex=66a38a64&is=66a238e4&hm=919d66d3668a6d48dc92bf63449df54ce98394e623898ea9c18320a86032aad0&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.