Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

geekedszymek

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, 

Już ci pisałam, że to że znajduję się w jakimś miejscu nie oznacza że wszystko dookoła musze widzieć, najwyraźniej albo miałam zminimalizowaną grę albo skupiłam się na czymś kompletnie innym.  Na reporta z pytaniem o co chodzi ci odpisałam oraz również napisałam ci, że to że to twój kolega absolutnie nic nie zmienia i obie te wiadomości można zobaczyć w logach z gry. Konkretnych logów ci nie wysyłałam bo po 1 i najważniejsze nie wypada ani nawet nie mogę wysyłać wulgarnych logów a po 2 nie mialam ich w takiej postaci w jakiej mogłabym ci je wysłać i stąd moje pytanie na pm w grze oraz ss z tłumaczeniem zwrotu. 

Miłego wieczoru!

W dniu 16.07.2024 o 21:20, Gaga napisał:

Witaj, 

Już ci pisałam, że to że znajduję się w jakimś miejscu nie oznacza że wszystko dookoła musze widzieć, najwyraźniej albo miałam zminimalizowaną grę albo skupiłam się na czymś kompletnie innym.  Na reporta z pytaniem o co chodzi ci odpisałam oraz również napisałam ci, że to że to twój kolega absolutnie nic nie zmienia i obie te wiadomości można zobaczyć w logach z gry. Konkretnych logów ci nie wysyłałam bo po 1 i najważniejsze nie wypada ani nawet nie mogę wysyłać wulgarnych logów a po 2 nie mialam ich w takiej postaci w jakiej mogłabym ci je wysłać i stąd moje pytanie na pm w grze oraz ss z tłumaczeniem zwrotu. 

Miłego wieczoru!

.

Login: geekedszymek
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: Nieprawidłowo nadana kara, nie okazanie logu, dowodu wiadomości, w której rzekomo został obrażony gracz. 
Data zdarzenia: 15.07.2024 
Dowody: 
Opis sytuacji: W dniu wczorajszym wraz z moim kolegą @kacpeox jeździłem po mapie bez celu. W pewnym momencie blisko spawnu San Fierro wjechałem w gracza @tigerbonzo04, który również jest moim dobrym znajomym. Zapłaciłem mu za wyrządzone szkody oraz pożartowaliśmy na temat wypadku. W wymienionych zdaniach padło słowo ,,twoja mama'', które nie miało na celu obrazić gracza jakim jest wcześniej wspomniany tigerbonzo04, pożegnaliśmy się oraz rozjechaliśmy się, każdy w swoją stronę. Chciałbym zaznaczyć, że Gaga była obecna wtedy na spawnie. Po kilku minutach dostałem wiadomość o nadanym mi mute na 5 dni. Gdy pytałem w reportach jak i w wiadomości prywatnej o wiadomość, którą uraziłem gracza nie otrzymałem odpowiedzi. Gaga wysłała mi tylko definicję słowa ,,Twoja mama'' i napisała, że dalsza rozmowa nie ma sensu. Tłumaczyła ona też się tym, że kontaktowała się z rangą wyższą na temat mej kary, pytając z kim się kontaktowała również nie otrzymałem sensownej odpowiedzi prócz cyt. ,,nie pamiętam'' ,,to już moja sprawa''. Gaga tłumaczyła się również, że nie było jej przy tej sytuacji [była] oraz nie ma loga tej wiadomości. To w jaki sposób nadała mi karę? Bez wiedzy co napisałem? Życzę miłego dnia wszystkim czytelnikom tej skargi, Gaga tobie też. Pozdrawiam 

Pozwalam sobie przywrócić treść skargi, z powodu że została ona już rozpatrywana znacznie wcześniej przed jej wycofaniem. Całość skargi jest trafiona w punkt. Widać że odpowiedź Oskarżającego była utrzymana w tonie rozmowy, którą toczył ze swoim kolegą. Tłumaczenie Moderatorki było nietrafione, a ton Moderatorki w wiadomościach prywatnych przedstawionych w skardze był po prostu karygodny. Skarga zostaje przyjęta, kara została podsumowana w innej skardze (https://projectrpg.pl/topic/111877-skarga-na-gaga/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.