Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na cebulka420

Perfekt

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  7399
Login: Perfekt
Nick oskarżonego:   @Cebulka420
Powód skargi: rozwalony pojazd po wypozyczeniu 
Data zdarzenia:  11.07.2024
Dowody: https://imgur.com/a/nQMrs6G

2024-07-11 21:04:15    Cebulka420    Perfekt    sory
2024-07-11 21:04:04    Cebulka420    Perfekt    i opnki naprawie
2024-07-11 21:03:53    Cebulka420    Perfekt    no poscig robiłem i przebili mi opony ale jak wyjde to naprawie i zatankuje

Opis sytuacji: Gracz wypożyczył ode mnie auto lecz nie jest skory do pokrycia kosztów po pościgu 

Teraz, Mixsu22 napisał:

@Cebulka420 - Zobowiązałeś się do naprawy opon jak i pojazdu, dlaczego nie chcesz uiścić opłaty?

no tak zaobowizałem się ale nie napisał to dopiero teraz w skadze na mnie więc nie pojmuje jego temtu skargi

tylko najlepsze jest to że on dopiero napisał to do mnie jak siedziałem w jail a nie na samym początku jak brałem auto więc powinene byc on na serwerze i pilnować ludzi

3 minuty temu, Cebulka420 napisał:

no tak zaobowizałem się ale nie napisał to dopiero teraz w skadze na mnie więc nie pojmuje jego temtu skargi

tylko najlepsze jest to że on dopiero napisał to do mnie jak siedziałem w jail a nie na samym początku jak brałem auto więc powinene byc on na serwerze i pilnować ludzi

a i mugł odrazu napisać że nie moge zrobić pościgu i on nie powiedizał mi tego na samym początku jak brałem samochud

Skoro się do czegoś zobowiązujesz, to dlaczego ktoś ma Cie pilnować? Nie wystarczy być słownym?

W związku z tym co napisałeś, jesteś zobowiązany do przelania 2.500$ na konto gracza @Perfekt. Otrzymujesz na to 24h. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 7399.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Przepraszam ze się wcinam w konwersację, lecz po podliczeniu kosztów ze screenów poprzedniej skargi wychodzi nie 500$ jak wspomniał Perfekt, tylko 490,95$. Więc nie wiem dlaczego doliczono 10$.

Pozdrawiam serdecznie, i przepraszam ze tak sie wepchnąłem do rozmowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.