Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie wczytuje minimapy oraz mapa nie dziala pod f11 i takie tam inne

strogonek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie dziala mi minimapa oraz mapa pod f11 mam rowniez takie cos ze jak odpalony hud serwera to laguje strasznie w sensie no ze fps spadaja, jak i rowniez gdy jestem w aucie i trzymam shift zeby panel odpalic ten to on pokazuje sie po lewej stronie i widac go tylko jak strzalka schodze w dol albo w gore, pls pomozcie mi 

cos takiego w konsoli jeszcze mam Nie udało się wczytać zasobu mapy. Usuń pliki mapy lub skontaktuj się z A.RCON

tak samo jak wchodze na serwer to przy logowaniu co sa te wiadomosci po prawej stronie to mi pokazuje je po lewej

juz jednak wszystko dziala oprocz minimapy i tej mapy pod f11

jak pobralem ta wersje to dalej mam jak wchodze na serwer zeby zaaktualizaowac wersje

tutaj widzisz te wiadomosci mam po lewej stronie wszystkie image.thumb.png.54724227faba56e24b005b36b7d97418.png

minimapa dalej mi nie dziala mam tylko mape ale to tez taka image.thumb.png.d622ba91b775101e81f90edc19e0d59a.png

jak wchodze na serwer to mam cos takiego na czacie (Nie udało się wczytać zasobu mapy. Usuń pliki mapy lub skontaktuj się z A.RCON)

Problem z panelem logowania wynika zza małej ilości pamięci VRAM, spróbuj świeżo po włączeniu komputera od razu wejść na serwer, alternatywnie wyłącz niepotrzebne procesy w tle oraz usuń z autostartu (procesy w autostarcie znajdziesz w Menedżer Zadań>Aplikacje Autostartu), następnie uruchom ponownie komputer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.