Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TadziekKapuchon

centuss*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10160
Login: Centuss
Nick oskarżonego: TadziekKapuchon
Powód skargi: Rozwalenie kilku aut z organizacji a po prośbie o zapłatę za szkody, ten opuścił discorda i twierdzi że to nie on jeździł . 
Data zdarzenia:   09..07.2024 - 12.07.2024
Dowody:
image.png?ex=6693c3b5&is=66927235&hm=da65b69748b055dbf6b0657b33593e42a28e43c738375cdecf7122a67fd39f69&=

image.png.187d96e92a9e04ded3f688c5b024e7d2.png
image.png.691732ae2a83202bf388a98274639e94.png
image.png.132f14d716e1b14af0eae47ae1b80826.png
image.png.a2bef8fa7ceaa25fea95ae5f87c8a950.png
image.png.905fd2b7e118d9541268b7fdbe1c50bc.png

image.png

image.png
image.png?ex=6693c8e8&is=66927768&hm=49f00f356b7566e4aaa0058c20eefa341927fbe0e76c557237bc1b6aca2fa544&=
Po podliczeniu wszystkich szkód jakich dokonał jest mi winny -  1 414,39$

@TadziekKapuchon dowody zawierające informację o ostatnim kierowcy jednoznacznie wskazują na Twoją odpowiedzialność za powstałe koszty. Wobec tego jesteś zobowiązany do zapłaty kwoty 1.414,39$ na rzecz gracza centuss* tytułem zwrotu kosztów poniesionych w związku z wyrządzonymi przez Ciebie szkodami w mieniu organizacji. Na zapłatę ww. kwoty masz 24h. Przelewu możesz dokonać poprzez komendę /przelej, gdy obaj będziecie na serwerze lub poprzez bank w LS na UID: 10160. Po dokonaniu przelewu proszę o informację za pomocą odpowiedzi do tego wątku.

Jeżeli rzeczywiście pojechałbyś nim na bazę, to pojazd nie znalazłby się na parkingu policyjnym. Dalszą dyskusję uważam za zbędną, gdyż poza pisemnym przedstawieniem swoich argumentów, nie przedstawiłeś jakichkolwiek dowodów na poparcie swoich twierdzeń. Wobec powyższego zobowiązanie do zapłaty kwoty 1.414,39$ na rzecz gracza centuss* pozostaje aktualne w niezmienionej formie.

12 godzin temu, sHHaCo napisał:

Jeżeli rzeczywiście pojechałbyś nim na bazę, to pojazd nie znalazłby się na parkingu policyjnym. Dalszą dyskusję uważam za zbędną, gdyż poza pisemnym przedstawieniem swoich argumentów, nie przedstawiłeś jakichkolwiek dowodów na poparcie swoich twierdzeń. Wobec powyższego zobowiązanie do zapłaty kwoty 1.414,39$ na rzecz gracza centuss* pozostaje aktualne w niezmienionej formie.

szafterem nie jechalem na baze jechalem fortuna pisze przypadkiem wsiadlem do tego szaftera wiec czemu mam placic za naprawe jesli to oni go rozwalili napewno bo ja na 10000% nie jezdzilem szafterem

Skoro pojazd znajduje się na parkingu policyjnym, a system jako ostatniego kierowcę wskazuje Ciebie, to jakim cudem mogłeś nim nie jeździć? „Oni” nie mogli zepsuć Schaftera, gdyż ostatnim kierowcą jesteś Ty. Twoja argumentacja stanowi jedynie dowolne twierdzenia, które nie znajdują jakiegokolwiek odzwierciedlenia w przedstawionych screenach. Przedstawione przeze mnie stanowisko w poprzednich odpowiedziach pozostaje aktualne. 

2 godziny temu, sHHaCo napisał:

Skoro pojazd znajduje się na parkingu policyjnym, a system jako ostatniego kierowcę wskazuje Ciebie, to jakim cudem mogłeś nim nie jeździć? „Oni” nie mogli zepsuć Schaftera, gdyż ostatnim kierowcą jesteś Ty. Twoja argumentacja stanowi jedynie dowolne twierdzenia, które nie znajdują jakiegokolwiek odzwierciedlenia w przedstawionych screenach. Przedstawione przeze mnie stanowisko w poprzednich odpowiedziach pozostaje aktualne. 

tak pisze ze jestem ostatnim kierowca ale te zdj szaftera jest zrobione na mechaniku wiec w dordze do mechanika musieli rozwalic bo ja nie jezdzilem szafterem

Schafter ten był na parkingu policyjnym ze względu, iż został zwodowany, skoro jesteś wskazany jako ostatni kierowca, a pojazd został zwodowany, to logicznym jest, że musiałeś nim jeździć. Logicznym także jest, że powstały uszkodzenia z tym związane.
EDIT: Przedmiotowy Schafter został jednak zabrany z płatnego parkingu, a nie wyłowiony z wody, jednakże nie zmienia to faktu, że jednoznacznym jest okoliczność używania przez Ciebie tego pojazdu.

9 minut temu, sHHaCo napisał:

Schafter ten był na parkingu policyjnym ze względu, iż został zwodowany, skoro jesteś wskazany jako ostatni kierowca, a pojazd został zwodowany, to logicznym jest, że musiałeś nim jeździć. Logicznym także jest, że powstały uszkodzenia z tym związane.
EDIT: Przedmiotowy Schafter został jednak zabrany z płatnego parkingu, a nie wyłowiony z wody, jednakże nie zmienia to faktu, że jednoznacznym jest okoliczność używania przez Ciebie tego pojazdu.

ile tam do zaplaty jest ? 10$ ta

7 minut temu, TadziekKapuchon napisał:

jak mam mu wyslac ta kase jak na serwie nie jest

Informacje co do sposobu wykonania przelewu zostały wskazane przy wydawaniu rozstrzygnięcia. Jednocześnie zaznaczam, że termin na zapłatę upłynął wczoraj o godzinie 23:59:59, dlatego też proszę o niezwłoczny przelew do gracza, gdyż w przeciwnym razie, po powrocie z pracy będę zmuszony nałożyć karę. Poniżej ponownie przytaczam wskazówki co do sposobu wykonania przelewu:

W dniu 15.07.2024 o 18:29, sHHaCo napisał:

Przelewu możesz dokonać poprzez komendę /przelej, gdy obaj będziecie na serwerze lub poprzez bank w LS na UID: 10160. Po dokonaniu przelewu proszę o informację za pomocą odpowiedzi do tego wątku.

38 minut temu, sHHaCo napisał:

Informacje co do sposobu wykonania przelewu zostały wskazane przy wydawaniu rozstrzygnięcia. Jednocześnie zaznaczam, że termin na zapłatę upłynął wczoraj o godzinie 23:59:59, dlatego też proszę o niezwłoczny przelew do gracza, gdyż w przeciwnym razie, po powrocie z pracy będę zmuszony nałożyć karę. Poniżej ponownie przytaczam wskazówki co do sposobu wykonania przelewu:

wbijam na serwer  i ide wyslac to 

W dniu 15.07.2024 o 17:29, sHHaCo napisał:

@TadziekKapuchon dowody zawierające informację o ostatnim kierowcy jednoznacznie wskazują na Twoją odpowiedzialność za powstałe koszty. Wobec tego jesteś zobowiązany do zapłaty kwoty 1.414,39$ na rzecz gracza centuss* tytułem zwrotu kosztów poniesionych w związku z wyrządzonymi przez Ciebie szkodami w mieniu organizacji. Na zapłatę ww. kwoty masz 24h. Przelewu możesz dokonać poprzez komendę /przelej, gdy obaj będziecie na serwerze lub poprzez bank w LS na UID: 10160. Po dokonaniu przelewu proszę o informację za pomocą odpowiedzi do tego wątku.

image.png.f2d2aaa23e273cc8b15b5cb043d97491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.