Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Sehen

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8415
Login: Driloxoo
Nick oskarżonego: Sehen
Powód skargi: BK w moją strone, wjazd na rodzicielke, fałszywe oskarżenia, taran bez zapłaty, ucieczka od odpowiiedzialnosci
Data zdarzenia: 12.07.2024
Dowody: 

Spoiler

[2024-07-12 12:03:58] [Output] : (53) Juzef.Stallion: ogar

[2024-07-12 12:04:12] [Output] : (57) Sehen: zjebie
[2024-07-12 12:04:17] [Output] : (57) Sehen: to ty prowokujesz
[2024-07-12 12:04:18] [Output] : (57) Sehen: XD

https://imgur.com/a/1Uk2BwX

[2024-07-12 12:05:20] [Output] : >> [57] Sehen: radze zaplacic
[2024-07-12 12:05:29] [Output] : << [57] Sehen: twoja matka mi placi jak cos

[2024-07-12 12:05:52] [Output] : << [57] Sehen: atencji szukasz u sapd'Ăłw ?

W momencie wyslania reporta, gracza nie bylo juz na serwerze.
[2024-07-12 12:05:58] [Output] : ✖ Podany gracz nie został znaleziony!

Opis sytuacji: Chciałem wywołać pościg, na samym poczatku gracz już szukał przysłowiowego kija do czterech liter, W momencie w ktorym zajezdzal mi droge napisałem żeby się ogarnął no to tam widać co odpisał. Chwile potem zpitował mnie,  jak mu napisałem żeby zaplacił to odpisał co odpisał. Wnoszę prośbę o ukaranie tego gracza w sensowny sposób. Pozdrawiam
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Sehen

Boomer tak btw gdzie mnie poinformowałes o skardze ?

I to nie jest normalne ze jezdzisz przez cale sf za typem z sapd, specjalnie w ciebie wjechałem zebys sie od niego odwalił atencjuszu, nie uciekł bys tym jesterem 

i ogółem te logi to se możesz dawać XD masz dowód że tak napisałem ? Oprócz śmiesznych logów i typów co liżą ci dupy

Jakbyś mi ziomuś na matke nie wjechał to bym cie olał bo mi takich jak ciebie żal. Nie zależy mi na twoich marnych 75$ które bym wydał na naprawe tego jestera, spływa po mnie to siano. Ale jak zobaczyłem że jakieś dziecko które myśli że jest fajne jak komuś matke pociśnie to stwierdziłem że jade z tobą do zera. Tyle odemnie nic wiecej nie mam do dodania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.