Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bolesny.

Sluffy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DEviD
Nick oskarżonego: @Bolesny
Powód skargi: Nadanie Mute, na 3H za słowo "jestes zwykłym psem" Niepotrzebne prowokacje.
Data zdarzenia: 09.07.2024
Dowody: >> [125] Bolesny: Czy nadanie kary, za słowo cytuję ''jesteś zwykłym psem'' na 3h było prawidłowe? >> [125] Bolesny: No nie było << [125] Bolesny: Oczywiscie że by ło prawidłowe >> [125] Bolesny: Nie było prawidłowe, ponieważ to była jego pierwsza kara << [125] Bolesny: Noi? >> [125] Bolesny: Podchodzi to co najwyżej pod prowakacje << [125] Bolesny: Nie miał kar, dlatego dostał tylko 3h. >> [125] Bolesny: Nie, miał dostać ostrzeżenie. Bo napisał jedno słowo, prowokujące. << [125] Bolesny: Nie mamy obowiązku dawać ostrzeżen. ⚠ Zanotowano utrudnienia w ruchu drogowym w lokalizacji Bayside, Tierra Robada! ⚠ << [125] Bolesny: Niech pisze kulturalnie, to nie będzie miał kar
Opis sytuacji: Witam, Funkcjonariusz WAF3l zawiózł mnie na SASP, po czym dostałem karę wyciszenia za rzekomy "Brak Klutury" za wypowiedziane słowo " Jestes zwykłym psem" Dla mnie takie cos podchodzi pod prowokacje, dodam tez ze nie miałem na celu nikogo obrazic, a jest to moja pierwsza kara, gdyz wczesniej nie otrzymywałem zadnych ostrzezen czy to na tematy kultury czy inne. Mysle ze odpowiednie osoby zajmą się tą skargą. Zyczę miłej Nocy.

Witam serdecznie.

Zacznijmy od tego, że te wiadomości prywatne były pisane z twoim kolegą. W nich wytłumaczyłem całą sytuacje. Dla ciebie to prowokacja, a dla mnie brak kultury(brak szacunku do drugiego gracza.). Nie musimy dawać ostrzeżenia, więc ukarałem cię krótkim mute na 3h. Nie rozumiem czemu obrażasz kogoś i potem się dziwisz, że dostajesz kare.

Witam, zacznę od tego ze wypowiedziane przeze mnie słowo "Jestes zwykłym psem" podchodzi conajmniej pod prowokację w sposób usadzenia mnie na więcej czasu przez funkcjonariusza na SASP.

Przejdę teraz do niemiłego zachowania z twojej strony, skargę pisałem pozno około godziny 23:00 więc zapomniałem dodac pewnego waznego elementu. Po nadaniu mi kary wyciszenia na chacie Supporter Bolesny wstawił emotkę ukazaną ponizej. Jest to zupełnie nie potrzebne i powiedziałbym wręcz chamskie zachowanie ze strony supportera. Ode mnie to wszystko zyczę miłego dnia.

ⓘ Zostałeś wyciszony na 3 godziny przez Bolesny z powodem: BK (125) Bolesny: (っ^◡^)っ

Jeżeli faktycznie dałem tego binda, to tylko dlatego że mam go zbindowanego pod "/".

Bardzo często zamiast najpierw nacisniac klawisz t i pisać komende, to najpierw właśnie nacisnę /.  Chamskie to by bylo, jakby osoba co pisała raporta dała takiego binda, a nie osoba postronna jak ja.

Moze jednak lepiej wpisac w konsolke komende " unbind / " lub zbinodwac emotkę pod inny przycisk gdy wiesz ze klawisz "/" jest ci potrzebny do np: emotek lub nadawania kar, banów itd.

Dodam tez ze gdy moj przyjaciel napisał do ciebie w wiadomosci prywatnej ( /pm ) na slowa " Nie była to prawidłowa kara, poniewaz jest to jego pierwsza kara" zamiast rozwinąc wypowiedz, wolałes isc na łatwiznę i odpowiedziałes krotką wypowiedzią "Noi?"

To moja ostatnia wypowiedz w tym temacie, chyba ze Administracja RCON kaze się wypowiedziec. Zyczę wszystkim godnym obywatelom miłego dnia.

Widzę, że na siłę szukasz czegoś żeby się do mnie przyczepić. Odpisałem "noi", bo co to zmienia że pierwsza kara? Od razu dopisałem, że nie miałeś kar to dostałeś tylko 3h. Potem jak twój kolega zasugerował, że powinieneś dostać ostrzeżenie, to wytłumaczyłem że nie mamy obowiązku go dawać. Szukasz dziury w całym, a wszystko wytłumaczyłem wtedy twojemu koledze na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.