Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nadszedł już czas odejścia

KimentoS.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak widzicie nadszedł czas odejścia z serwera z powodów prywatnych jak i całkowitego wypalenia po 2 latach mojej przygody po serwerze powiedziałem sobie dość ponieważ od dłuższego czasu nie mam już sił i czasu na grę wgl w cokolwiek zacznijmy od początku mojej histori której początek miał miejsce 2 lata temu wtedy miałem siły i czas na grę@Vol rok temu już powoli przestawałem czuć zapał ale jeszcze grałem z uwagi na mnóstwo czasu a więc chce pozdrowić kilka osób które będę bardzo dobrze wspominał 

@.Radomir Pokazałeś mi ten serwer za co ci bardziej dziękuję że mogłem zagrac na tym serwisie byłeś dobrym mentorem jeżeli chodzi o samą grę.

@Dominikos Pokazałem ci ten serwer osiągnąłeś więcej ode mnie i trzymaj się tam wiele też tobie zawdzięczam.

@Mirek*Blacharz Odwalaczu ile to my na tym hashbury odwaliliśmy ile kręgli i aut rozwalonych trzymaj się tam

@AndrzejHandlarz Kolejny odwalaczu pamiętam jeszcze jak jeździliśmy huntleyu i taranowalismy git morda byłeś i jestes dalej pozdro trzymaj się 

@marcos.narcos Ostatnio nas na serwisie coraz mniej co my na tej górce też odwaliliśmy to jest nie możliwe trzymaj się mordo.

@Zebra dziękuję że mogłem tutaj grać 

@Sky Żebyś ten serwer utrzymał jak najdłużej 

@Volenir Pomagaj tam dalej koledze wyżej pozdro

@Jator Dzięki wielkie za modele aut które tworzyłes pomagaj tam im dalej żeby się serwis trzymał pozdro.

Ehhh tyle tu mnie było jeżeli o kimś zapomniałem proszę się upomnic na chwilę obecną powrotu nie przewiduje ale może jeżeli znajdę czas i chęci to wrócę chętnie pozdrawiam was wszystkich serdecznie.

Dziękuje ci za wszystko i za to ze pokazałeś i wprowadziłeś mnie w głąb tego serwera. Niedługo nadejdzie mój czas jak już nie nadszedł ale no będziemy mogli sobie pione zbić na emerytce serwerowej heh 3maj sie tam 👋

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.