Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Co w trawie piszczy?" Czerwiec'24 🏖☀️

Jakubexx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

oa7gHMw.png
5V20MaL.png
Heja! Czerwiec za nami, a więc pragnę przedstawić wam wydanie serwerowej gazetki z poprzedniego miesiąca.

Znajdziecie w niej m.in. wszystkie aktualizacje, wywiad z moderatorem, sylwetkę gracza oraz wiele, wiele więcej!

lWt9zDH.png.3a3649721edaabf71ead958963cc102a.png
Najlepszy Supporter:@PolisheQ@Suzannee@Hubi15
Najlepszy Moderator@Mizshift
Najlepszy Administrator: @Ka3R
Najlepszy Administrator RCON@Zebra
Najlepsza frakcja: San Andreas Road Assistance
Najlepszy biznes: ProjectFM

Najlepsza organizacja: Hotel California
Najbardziej pomocny gracz serwera: @Euzebiusz
Najbogatszy gracz: @Euzebiusz
Najlepsza praca na serwerze: Kurier
Najlepszy tuner: @Euzebiusz
Największy odwalacz: @AxoBlue
Najbogatszy gracz: @Euzebiusz
Najlepszy lider frakcji: @Braian11
Najlepszy lider biznesu: @LastoAkaRudy

IMDzF0a.png.654636c5c765700a787b6111847cdfbe.png

02.06.2024

Moderator @Defol powraca wcześniej z urlopu (wcześniejsza data zakończenia: 06.06.2024).

Supporter @Limek zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu niespełnienia wymogów aktywności.
Supporter @Xandr1n zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu niespełnienia wymogów aktywności.
Supporter @Chvdy09 zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu niespełnienia wymogów aktywności.

Moderator @ToKrawczyk opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.

05.06.2024

Supporter @ShibaMan20 przechodzi na urlop, który potrwa do 15.06.2024r.

08.06.2024

Administrator @WhiteTiger* zostaje zdegradowany do rangi Moderator z powodu niewywiązywania się ze swoich obowiązków.

20.06.2024

Supporter @ShibaMan20 opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.
Supporter @Michas opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.
Supporter @Barson.bec opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.

Supporter @falloweK zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu niespełnienia wymogów aktywności.
Supporter @bazinga zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu niespełnienia wymogów aktywności.

27.06.2024

Moderator @WhiteTiger* opuszcza szeregi administracji w wyniku osobistej decyzji.

28.06.2024

Supporter @VasteK zostaje usunięty z szeregów administracji z powodu niespełnienia wymogów aktywności.

Administrator @teez. przechodzi na urlop, który potrwa do 20.07.2024r.

YUwuo1G.png.51b50fe986c83e7579000eb8006d375f.png

Project News
03.06.2024
Junior Pressman @oliwierbluza1 nie przechodzi okresu próbnego w korpusie Academy Keeper, tym samym zostaje z niego wydalony.
04.06.2024
Deputy Director @xanny zostaje awansowany na rangę Director. Gratulujemy awansu 🙂.

San Andreas Police Department
10.06.2024
Deputy Chief @dero.wydra zostaje zdegradowany do stopnia Commander, tym samym opuszcza grono Executive Staff.
18.06.2024
Commander @CzouGu otrzymuje awans na stopień Deputy Chief, tym samym zasila szeregi Executive Staff.

San Andreas Fire Department
23.06.2024
@alfred otrzymuje awans ze stopnia Battalion Chief na stopień District Chief!
25.06.2024
@RozimoN otrzymuje awans ze stopnia Captain na stopień Training Officer wstępując tym samym do przedziału Department Leaders na okres próbny - gratulujemy jako zarząd oraz życzymy dalszych sukcesów!

San Andreas Transport Corporation
08.06.2024
Menadżerka @Suzannee pozytywnie przeszła okres próbny i decyzją zarządu zostaje wcielona do zarządu na randze Menadżer na stałe.
Menadżer @Shaane pozytywnie przeszedł okres próbny i decyzją zarządu zostaje wcielony do zarządu na randze Menadżer na stałe.

Blood Fight
30.06.2024
Menadżer @berz_ odchodzi z szeregów biznesu na własne życzenie.

Posorants Group
15.06.2024r. 
Z przyjemnością informujemy, że w związku z wysoką aktywnością i ogromnym wkładem w rozwój biznesu Starsi Organizatorzy  @Bandura. oraz @Kawaii zostają awansowani na rangę Kierownika, jednocześnie wstępują oni do grona zarządu Posorants Group na okres próbny dwóch miesięcy. 

L1Z6RAE.png.9c515e07ea24cb45752f5e52b69e0fdb.png

G: @Grapes^ | W: @wminzok

G: Witam, z tej strony Junior Pressman @Grapes^ z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić odpowiedzi na kilka pytań?
W: Hejka Grapes, chętnie odpowiem na kilka twoich pytań.

GDobrze, na początek opowiedz nam coś o sobie.
WWitaj Grapes, mam na imię Krzysztof na serwerze znany jako wminzok, mam 17 lat, na serwerze należę do administracji serwera, gdzie jestem na randze moderatora, oraz należę do frakcji SARA, gdzie jestem Inspektorem oraz szkoleniowcem.

G: Ile masz czasu przegranego na serwerze?
WNa serwerze mam spędzone 1928h i ta liczba non stop rośnie.

G: Miałeś do czynienia z jakimiś frakcjami bądź biznesami przez ten czas?
WNa serwerze miałem jedynie do czynienia z frakcją SARA, a odnośnie do biznesów to jeszcze nie ale planuję to zmienić.

G: Planujesz w przyszłości zmianę frakcji? Jeśli tak, to na jaką?
WNa chwilę obecną nie mam zamiaru zmieniać frakcji na inną, gdyż czyje się tu dobrze.

G: Dobrze, pamiętasz, w jakich byłeś organizacjach na serwerze? A może masz swoją własną?
WZ organizacji na serwerze to zaczynając od początku, byłem w „Elita” „Undercover Crew” „North Company” „California” „Elite Unity” „NieTykalni” „La Cosa Nostra” „Dietro La Tenda”, lecz chwilowo nie należę do żadnej organizacji, co może się niedługo zmieni, kto wie.

G: Kiedy dołączyłeś do ekipy administracji na serwerze?
WDo ekipy administracji dołączyłem 11 grudnia 2023 roku.

G:  Czy pierwsze dni były dla ciebie trudne?
WOczywiście, że pierwsze dni bywały trudne, gdyż tak naprawdę nie wiedziałem co do czego, musiałem się wszystkiego nauczyć z czasem, ale teraz to już inna bajka w porównaniu z tym, co było te pół roku temu.

GRozumiem, jakie masz dalsze plany na serwerze?
WDalszymi planami na serwerze jest oczywiście pięcie się wyżej czy to w administracji, czy też we frakcji SARA oraz w przyszłości zmienienie tunera programowego na wizualnego bądź mechanicznego.

GDobrze, to na tyle. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
W: Jasne pozdrawiam całą frakcję SARA, całą administrację serwera, ciebie Grapes i
@Jakubexx oraz wszystkich czytelników czy też graczy.

G: Dziękuje za pozdrowienia, pozdrawiam rów nież. Do zobaczenia!
W
Dzięki, cześć!

4zqDwqt.png.867950efc2a00cd43cceab5fd210c74f.png

02.06.2024
- Na lotnisku w Las Venturas dodano salon Helikopterów.
- Zostały dodane pojazdy Maverick (2,800,000-3,000,000$) oraz News Chopper (2,000,000-2,200,000$) do salonu Helikopterów.

ezgif.com-animated-gif-maker (29).gif

29.06.2024
- Do obiegu wprowadzony został nowy pojazd: Perennial Sedan.
Będzie dostępny u Cygana w Angel Pine od godziny 18:00 w dniu 29.06.2024.
- Limit FPS został podniesiony z 60 do 75.
- Zarobki na pracy górnika zostały zwiększone (będą one podlegały dalszej obserwacji i zmianom w przyszłości).
- Studzienki z pracy szambiarza, punkty odbioru/dostarczenia klientów aplikacji transportowej oraz punkty
odbioru paczek na kurierze, które były w niedogodnych miejscach (np. z utrudnionym.
dostępem/na posiadłościach graczy) zostały przeniesione/poprawione.
- Bramki na okres wakacyjny będą od teraz zupełnie otwarte (dotychczas zniesiona była tylko opłata).
- Poprawiono sporadyczny błąd związany z "cofaniem" paliwa po zatankowaniu.
- Wyeliminowano drobne "ścinki", które mogły występować od ok. miesiąca na serwerze.
- Zablokowano ustawianie niektórych tablic rejestracyjnych, które mogły wprowadzać innych graczy w błąd.

pRmZ150.png.8196d44e99b1dea45c128b4eebea9624.png

W tym miesiącu, na nasz celownik wzięliśmy Supporterkę @Zosia555

Zosia, bo tak ma na imię osoba przeze mnie opisywana, ma 21 lat. Zosia na co dzień prowadzi z rodziną kwiaciarnie w województwie świętokrzyskim. Skończyła szkołę na kierunku Technik-Spedytor i ma siostrę starszą o 8 lat. W wolnym czasie lubi rysować oraz chodzić na siłownię. Na serwerze możemy ją spotkać, jako Supporter i Engineer w San Andreas Fire Department. Zosia poza grą w MTA lubi pograć w Minecrafta, Simsy, Robloxa. Na serwer ProjectRPG trafiła w kwietniu 2022 roku, gdy jeden z serwerów, na którym często grałam, się zamknął. Od tego czasu regularnie gra na ProjectRPG. Zosia na serwerze ma przegrane ponad 850h. Na co dzień pilnuje porządku na serwerze jako członek administracji serwerowej i chroni mieszkańców jako strażak. Oprócz jeżdżenia wozem strażackim jeździ ZR-350 z Rocket Bunny oraz Buffalo Challenger.

PsOGj7T.png.79c812b1e2b028ec9b765673b846a1fa.png

6ODYSPY.png
6eyZXWD.png
qMqlzmU.png

8eybfgF.png

Realizacja: Pressman @Jakubexx

Wywiad z członkiem ekipy: Senior Pressman @Mirek*Blacharz
Ważniejsze zmiany we frakcjach/biznesach: Senior Pressman @Klaudinho7
1. miejsca plebiscytu: Chief@Rafaal
Zmiany w administracji: Senior Pressman @Mirek*Blacharz
 Serwerowe aktualizacje: Senior Pressman  @Blahwe_z
Ankieta: Junior Reporter @oliwierbluza1
Sylwetka gracza: Senior Pressman @helly

Edytowane przez Jakubexx
  • Super 12
  • Złość 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.