Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana tytuł wątku: Nie spłacenie rat (spr. 21.07.2024)

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <Nick oskarżonego>

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego:AtomowY
Powód skargi: Brak oddania raty 
Data zdarzenia: 06.17.2024
Dowody: logi
Opis sytuacji: a więc gracz napisal do mnie czy sprzedam sultana w raty odpowiedzialem ze nie ale zaproponowalem mu ze jak zdemontuje e 4 t5 z D to zgodze sie z tego powodu ze gracz nie mial wystarczająco gotówki a mial 266k i clovera zgodzilem sie na 266k i clovera i 210k w rate do 1 lipca a mamy juz 6  informowalem gracza ze przed wyjazdem musze otrzymać gotówke ten wyjazd jest jutro  i prosze o szybkie przelanie kasy a gracz wziol odrazu drugą pozyczke i zamontowal tuninng do auta pozdrawiam
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @AtomowY Informuje o Skardze 

Pisałem ci grzecznie że potrzebuję jeszcze kilku dni to się odpaliłeś,  po prostu nie miałem wystarczająco czasu żeby zarobić, proszę administrację o przedłużenie terminu ponieważ mam jeszcze jedną pożyczkę do spłacenia, teraz od tego tygodnia będę miał dużo wolnego czasu żeby zarabiać więc spokojnie spłacę.

XDDDDD jakie 14 dni przecież ci brakowało kilkanaście tysięcy nie zgadzam się na 14 dni gracz miał przedłużane i wyszło że miał koło 20 dni co daje 20k na dziec a on che 14 dni ja się mogę zgodzić na 14 dni ale jak da wiencej kasy bo to jest smieszcze ma drugą pożyczkę to jego problem było nie brać XDD

A po 2 kolega sklamal mi na dc I mogłem podesłać ale jestem na wakcjach i nie mam jak ale pisał że brakuje mu kilkadziesiąt tysięcy tak jak mówię nie zgadzam się na 14 dni gracz mówił że do poniedziałku mi odda a teraz z 2 tygodniami wyskakuje drogs administracjo proszę wziąść pod uwagę że gracz dostał przedłużony termin o 6 dni i kto mu kazał brać kolejną pożyczkę informowałem o tym że przed wyjazdem ma oddac kase wienc jeśli 14 dni oddaje wiencej kasy 

Nie rozumiem tego braku życzliwości, czy też jakiegokolwiek zrozumienia. @AtomowY otrzymujesz 14 dni (tj. 21.07.2024, godz. 23:59) na uzbieranie oraz przelanie 210.000$ na konto gracza @AnDi_2396. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 63564.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Proszę o terminowość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.