Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na ventos

Perfekt

Rekomendowane odpowiedzi

50 minut temu, Mixsu22 napisał:

@Ventos zamierzasz spłacić w/w rate?

Tak będę spłacał, brałem już ilekroć rat na duże sumy i spłacałem, jest to duża kwota więc potrzebuje więcej czasu ale spłacę. Nie zamierzam nikogo oszukiwać ani psuć sobie reputacji 

Po prostu że zdrowiem u mnie się mega pokomplikowało i ciężko mi ostatnio było wejść i zarabiać tak jak to zawsze zarabiałem dla pożyczkodawcy @DarXe

9 godzin temu, Ventos napisał:

Biorąc pod uwagę moje zdrowie to 3 miesiace i oddam w 100% kwotę. Możesz sprawdzić moje pożyczki, wszystko oddawałem co do grosza i często brałem u @DarXe takze on potwierdzi 😄

Potwierdzam! Nie znam innej osoby z tak dobrą zdolnością kredytową 🙂 
Screen_Shot_07-07-24_at_12.00_PM.PNG?ex=

Screen_Shot_07-07-24_at_12.00_PM_001.PNG

Screen_Shot_07-07-24_at_12.00_PM_002.PNG

zarobione 419k... dobre i to przy  stracie przeszło  2kk na pożyczkach

24 minuty temu, Mixsu22 napisał:

Czy Twoje zdrowie nie pozwala Ci aktualnie zarabiać? Czy zarabianie zaczynasz z dniem dzisiejszym?

W tej chwili mam dużo badań. Morfologia, prześwietlenia wątroby, rtg ogólne itd.. w ciągu tygodnia bym zaczal zarabianie jakbym ciut doszedł do siebie. Po prostu gdy wracam z badań nie mam siły nawet zjeść a co dopiero grac. Rozumiem powagę sytuacji lecz w tej chwili jestem bezsilny, a zawsze oddawałem przed czasem i to duże sumy jak widać u góry DarXe napisał. Czekam na decyzję, jestem skory do współpracy 

Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem w tej sytuacji byłoby po prostu skupienie się na swoim stanie zdrowia i napisać apelacje wtedy, kiedy będziesz w 100% gotowy do tego, by zacząć zarabiać na swoje zadłużenie. Daj znać, co o tym sądzisz. Nie jestem w stanie zaoferować Ci 3 miesięcy czasu.

14 godzin temu, Mixsu22 napisał:

Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem w tej sytuacji byłoby po prostu skupienie się na swoim stanie zdrowia i napisać apelacje wtedy, kiedy będziesz w 100% gotowy do tego, by zacząć zarabiać na swoje zadłużenie. Daj znać, co o tym sądzisz. Nie jestem w stanie zaoferować Ci 3 miesięcy czasu.

Jasne, zdrowie jest najważniejsze. Jak sie wszystko poprawi to wrócę, dziękuję ślicznie:)

8 godzin temu, Ventos napisał:

Jasne, zdrowie jest najważniejsze. Jak sie wszystko poprawi to wrócę, dziękuję ślicznie:)

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia oraz czekam na apelacje jak twój stan się polepszy 🙂 

@Perfekt - zwrot środków będzie egzekwowany w przypadku pojawienia się ewentualnej apelacji od gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.