Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Diaxu

Keicam.

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  47429
Login: pawelek345
Nick oskarżonego: @Diaxu
Powód skargi: Pozostawienie uszkodzonego  pojazdu na bazie organizacji i odejscie z niej
Data zdarzenia:  03.07.2024
Dowody: https://imgur.com/a/GLgZdaZ
Opis sytuacji: a więc wchodzę dziś na serwer, jako v-lider mam obowiązek ogarniać uszkodzone/nie zatankowane pojazdy organizacji, widzę infernusa uszkodzonego, zaparkowanego w miejscu nie przeznaczonym dla samochodów, Gracz Diaxu porzucił infernusa uszkodzonego po czym odszedł z organizacji, jest to nie pierwszy raz w którym gracz porzuca pojazdy uszkodzone, dodam jeszcze że  w naszym regulaminie jest jasno napisane że jeżeli gracz opuści organizacje niszcząc oraz porzucając pojazd płaci 2000$ na konto organizacjj
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/uzoG2iB

@Keicam.pieniądze za kare albo za auto uszkodzone zapłacic zdecyduj sie a nie wymyślacie jakieś kary w waszym regulaminie jak niczego takiego nie było

a po 2 jak bede grał to zapłace jak grałem to aktywny nie byłeś wiec zobaczymy jutro najwyzej bo dziś już nie mam czasu 

tak tak jak ostatni ktoś a wgl to macie nie ogarniętą org auta porozwalane nie które po mapie mało ludzi aktywnych zero zaangażowania do eventu wakacyjnego macie po max 17 lat może do 19 lat nie macie i tak co robić na wakacje wiec zamiast sie zająć ludzmi w org którzy grają a którzy nie i tyle ale jak widać trudno upilnować 10 osób w org żeby grali w miare aktywnie

Ale po co ten cały twój "dzień kobiet" i schronisko, jak sie nie podobało to trzeba było odejść a nie rozwalać auta, kolejna rzecz, dokładnie mamy wakacje w które większość ludzi chce odpocząć, ja np wbijam tylko po nagrode więć mi nie gadaj

Gracz nie musi być aktywny, żebyś przelał mu pieniądze. Otrzymujesz 24h na przelanie 2.000$ na konto gracza @S4JMON. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 64508.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

ps. za twoje miłe odzywki otrzymujesz punkty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.