Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na w1lcz3k

volt2k3.wfb

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11055
Login: volt2k3
Nick oskarżonego: @w1lcz3k
Powód skargi: Brak spłaty raty
Data zdarzenia: 06.2024
Dowody: nie potrzeba, gracz miejmy nadzieje (xd) przyzna prawde. 
Opis sytuacji: 12 czerwca sprzedałem graczowi Primo już nie pamiętam za jaką kwote, ale brakowało mu 30k do pełnej więc dałem mu to w rate, niestety już chwile po odkupieniu ode mnie pojazdu zdążył mu wsadzić szyby 80% i poszerzke 0.1. Jednak gracz chyba zapomniał o tym że najpierw powinno sie oddać pożyczone pieniądze. No ale okej nie ciążyłem, później niejednokrotnie się przypomniałem o tym kiedy odda, zawsze było że nie ma. 28.06 oddał mi tylko polowe czyli 15k. Tak więc mam już dość czekania prawie miesiąc żeby spłacone mi zostalo nędzne 30k ktore sie zarabia w 3/6h. Nie chce mi sie już bawić w ciągłe przypominanie dm'ach, a po prostu piszę tu jako skargę żeby w końcu oddał mi reszte pieniędzy. 

W skrócie do spłacenia zostalo - 15 000$ 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: oznaczenie

Dzisiaj siądę do komputera i zarobie te pieniądze. Przyznaje się do winy i wiem, że nie powinienem się w taki sposób zachować. Priorytetem nie powinno być ulepszenie samochodu tylko spłata pełnej kwoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.