Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Vercy

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  MikeY^
Nick oskarżonego:  Vercy
Powód skargi:  Niekompetencja, brak zorganizowania, brak przeczytania regulaminu administracyjnego/CZF - Brak jakiejkolwiek wiedzy na temat wykonywania rangi administracyjnej.
Data zdarzenia: 29.06.2024
Dowody: Tutaj: https://imgur.com/a/IvgL60S - Jeśli by braklo to udostępnie pozostałe 4.
Opis sytuacji: Witam! Dnia dzisiejszego postanowiłem że zamiast "odwalać" postoje sobie na taxizone rowerem który jest publiczny, po pierwszy razie przysłowiowego warna się zresocjalizowałem aczkolwiek... Nie ma nic w regulaminie iż nie można stać na taxizone rowerem i to w dodatku publicznym co wówczas skłania mnie do napisania tejże skargi, ów supporter wręcz nakazał mi zjechanie z tego miejsca co uważam za dziwne bo nie ma podpunktu mówiącego o zakazie stania pojazdem publicznym na taxizone. Pisze tą skarge bo ewidentnie ów osoba oskarżona nie zapoznała się ze regulaminami całego serwera. 

Witam, pozwolę sobie przytoczyć pewien paragraf z kodeksu ruchu drogowego, §4.4 Z obszarów "TAXI ZONE" ma prawo korzystać wyłącznie frakcja SATC. Jasno nam mówi, że z taxi zone może korzystać tylko frakcja SATC. Warn został nadany jak najbardziej słusznie, Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.