Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na rafciuu

Nokes

Rekomendowane odpowiedzi

Aa więc za to skarge piszesz, więc się odwołam. Pierwsza kwestia widocznie zlagowało mi gierke i u mnie wyglądało to inaczej, a mianowicie nie było Cię i nie wjechałem w Ciebie, chwile potem dostałem 'przeskoku gry'. Po czym dostaje wiadomość o treści "płacisz 500$ albo masz skarge na forum" ja niczego nie świadom o co chodzi odpisałem '? xD', bo nie kumałem o co chłopowi chodzi, z dvpy pisze 'masz skarge na forum' xD. Nie raczyłeś mi opisać sytuacji, dlaczego piszesz na mnie skarge. Nic nie odpisałeś na mój znak zapytania. Następnie jak ja załadowałem paczki to Ty mnie kolego staranowałeś, także pozdrawiam xD po 2-3 minutach napisałeś mi 'informuje o skardze na forum', odpisałem 'w porządku, a jaki powód skargi?' na co dostałem odpowiedź 'zobaczysz'. Nagranego nic nie mam aczkolwiek poscreenowałem konsole rozmowy (prócz początku, bo nie wiedziałem czy chłop tak serio czy nie z tą skargą czy ID pomylił). Podsumowując, zlagowało mnie, chłop dostał tarana którego u mnie nie było, bez słowa wyjaśnienia pisze o skardze na forum przy czym kilka chwil wcześniej sam mnie taranował na kurierze psując jakość paczek xD. Już pomijam abstrakcje tej sytuacji, bo za takiego tarana na lvlu 1 kurierki może straciłbyś max. 5$, druga sprawa, że 3 sekundy i można wymienić pojazd z nowymi paczkami, a nie poświęcać 10 minut na złożenie skargi. To na tyle z mojej strony, pozdrawiam

re.png

re2.png

RE33.png

NIe staranowałem cie tylko przyblokowałem drogę aby zobaczyć twój nick, i nie kłam , że miałeś laga bo na nagraniu widać iż nic ci nie zlagowało i odbiło cie ode mnie, nie chce żadnej kasy . Screeny z jakością paczek zrobiłeś dopiero jak dowiedziałeś się że napisałem na ciebie skargę. Należy ci sie kara i tyle.

9 minut temu, Nokes napisał:

NIe staranowałem cie tylko przyblokowałem drogę aby zobaczyć twój nick, i nie kłam , że miałeś laga bo na nagraniu widać iż nic ci nie zlagowało i odbiło cie ode mnie, nie chce żadnej kasy . Screeny z jakością paczek zrobiłeś dopiero jak dowiedziałeś się że napisałem na ciebie skargę. Należy ci sie kara i tyle.

No ta, przyblokowałeś i nie ruszyłeś, a ja sam sobie popsułem paczki planując cały ten sabotaż xD Chłopie wyjmij kija z siebie, przedstawiłem Ci swoją wersje i jak to z mojej strony wyglądało. Szkoda mi byłoby czasu na planowanie czegokolwiek, aby Ci zaszkodzić czy kłamać w tej sprawie.

Edit. Po za tym skoro jesteś takim szeryfem nagrywającym 24/7 to wstaw fragment po zaistniałej sytuacji, gdzie to ja załadowałem paczki 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.