Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ważne są dni których jeszcze nie znamy....

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z racji iż otrzymałem bana za rzekome omijanie bana, nie wiem jak się do niego odnieść mimo że go nie omijałem, postanawiam odejść, nie jest to clickbait, ani żadna atencyjna zagrywka, jest to oficjalny komunikat..

@kyku102 @Puczy@KlakierSzary @Sarciaq @_KossaKo @Patik00, za wszystkie wspólne chwile na teamspeaku, było miło z wami rozmawiać i spędzać czas chociaż nie zawsze było miło będę was wspominać dobrze, 

@Jacob.gg @KropkaW

Wspólne zabawy na Voice, odwalanie, nie zapomnę tego, nic nie żałuję kocham los że was spotkałem, kto wie może kiedyś się zobaczymy irl?.. 

@EndriuK Śmiechów nie było końca na globalnym, potrafiłeś rozbawić swoim wyzywaniem, spoko jesteś.

@Mizshift Co tu dużo mówić, wszystkiego dobrego, kiedyś może znów porozmawiamy na vc.

@Gumciakk @BogusCebulka @Ipofttt, was mordki zawsze będę wspominać jako najlepsi kumple do odwalania, nigdy się z wami nie nudziłem choć dostałem przez nasze głupoty parę kar, hah..

@Yuzuha Wspólne wyzywanie na org, i na ts, kiedyś znów może to powtórzymy spoko byłeś..

@.Nati Dzięki tobie starałem się nie odwalać, niestety no.. wyszło na marne.. lecz dzięki za wszystkie motywację żeby nie zbierać kar..

@Mariwspólne pogawędki na spawnie San fierro,  było fajnie lecz wszystko ma swój koniec...
 @K37RAPER ekipa ławeczka niech wspomina moje słowa i niech rozpowszechnia tradycje piwka na ławeczce... Niech mnie pamiętają, kto wie może wrócę.. 

@Lesiuu @Szym9n4k super pościgi były panowie... Rura dm.. hah...

@endrjuRT  @.Wonski wspólne zabawy na org, imprezka.. fajne ziomki jesteście, nie zmieniajcie się...

@Nataliaaa Fajnie się pisało na globalnym lecz pewnie przez dłuższy czas mnie nie będzie...

@widzisz._.mnie fajnie się furki układało i pomagało w pościgu lecz coś się kończy coś zaczyna...

@Mendozza, mój pierwszy pościg.. pamiętam jak mnie goniłeś gdy uciekałem phoenixem.. może o czasem byłem niemiły lecz było to z nerwów...

@Sergiuszek<3 @Pawex26 złoty na rondzie, dzięki dozynek poznałem KropkaW, było miło...

@zbroja102 heh.. legendarny Axocześ, znika na jakiś czas... Kiedys się spotkamy...

@Puffy Nauczyłem się od ciebie jak jeździć żeby spróbować uciec przed PD, kiedyś może zrobimy ten jeden pościg...

@Skipipamiętam jak zaczynaliśmy razem grę... Pierwsze mananki i zarabianie na grzybkach...

@KuczyN @bialyja  @romek2

Najlepsze audycje robiliście jesteście super, nie zmieniajcie się..

@Sylksiorek Wspólne jazdy po SF pamiętam jak uciekałem przed PD i leciałeś za mną w razie przesiadki.. trzymaj się...

@Sky @Volenir za stworzenie serwera, z którym mam najwięcej wspomnień, dziękuję.. zapamiętam ten serwer i mam nadzieję że kiedyś wrócę..

Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam... Piszę to z nerwów, psychika mi kompletnie siada wszystko muszę przemyśleć apelację napisze lecz nie wiemy co przyniesie... Życzę wam udanych wakacji... Oraz dużo szczęścia nie odwalajcie, skończycie jak ja... Tylko bez perma za rzekome omijanie bana... Pozdrawiam was buźka <33

https://youtu.be/89GtYMXRAzc?si=M3cSj6P0WcG1GMgv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.