Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Tuluuula

Voodka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34416
Login: voodka
Nick oskarżonego: Tuluuula
Powód skargi: Niespłacenie rat
Data zdarzenia: 26.06.2024
Dowody: Logi z dnia 2024-06-16 23:35
Opis sytuacji: krótka piła dałem w raty cluba które wynosiły 90k miały być spłacone do 23.06 koleżanka leci wiadomo w co nie odpisując na wiadomości szybki ban to może jej się przypomni 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Tuluuula

Godzinę temu, Voodka napisał:

Dobra szkoda czasu wypisuj xD typiara sobie nick zmienia i myśli że jej coś to pomoże 

Messenger_creation_33cd6d58-7993-4ed4-956e-afaaad398ee4.jpeg

Właśnie widzę że są na mnie jakieś skargi ktoś mi w grze napisał a ja nie wiem o co kaman, jak mam mu oddać kasę na serwerze skoro jak wpisuje /dajkase i jego Nick to pokazuje że nie znaleziono gracza, codziennie sprawdzałam czy typ jest aktywny żeby do niego napisać jak mam mu oddać, nie było go przez tydzień praktycznie dzień w dzień, potem ja kilka dni nie grałam bo mi się laptop spieprzył, a teraz jakieś skargi, przecież można do mnie napisać tak? Ja nie wiem jak mam mu inaczej tą kasę przelać, znaczy sory teraz już wiem że przez bank, ale kurde z formy wgl nie korzystam nie wiedziałam co się tu dzieje, mam połączone konto tylko żeby dostępu nie stracić, nie dało się przelać, gość nie był aktywny to nie wiedziałam jak mu mam przelać, ja nawet nie wiedziałam jak swoje UID sprawdzić, gram w tą grę z miesiąc i nie ogarniam tak samo jak tego forum, nie zrobiłam tego specjalnie, nie wiedziałam JAK 

22 godziny temu, .Drymaniusz* napisał:

@Tuluuula - 24h na wypowiedź.

ja

12 minut temu, Mrs.Julia napisał:

Właśnie widzę że są na mnie jakieś skargi ktoś mi w grze napisał a ja nie wiem o co kaman, jak mam mu oddać kasę na serwerze skoro jak wpisuje /dajkase i jego Nick to pokazuje że nie znaleziono gracza, codziennie sprawdzałam czy typ jest aktywny żeby do niego napisać jak mam mu oddać, nie było go przez tydzień praktycznie dzień w dzień, potem ja kilka dni nie grałam bo mi się laptop spieprzył, a teraz jakieś skargi, przecież można do mnie napisać tak? Ja nie wiem jak mam mu inaczej tą kasę przelać, znaczy sory teraz już wiem że przez bank, ale kurde z formy wgl nie korzystam nie wiedziałam co się tu dzieje, mam połączone konto tylko żeby dostępu nie stracić, nie dało się przelać, gość nie był aktywny to nie wiedziałam jak mu mam przelać, ja nawet nie wiedziałam jak swoje UID sprawdzić, gram w tą grę z miesiąc i nie ogarniam tak samo jak tego forum, nie zrobiłam tego specjalnie, nie wiedziałam JAK 

Jak miałam kasę na oddanie bo druga osoba która ze mną gra miała mi przelać, to Voodki nie było na serwerze a ja wiem że można przelać tylko na sposób /dajkase, dopiero dziś mi ktoś powiedział że przez bank, bo tak to nie wiedziałam nawet jak na UID przelać, potem kilka dni nie grałam bo mój laptop miał chwilowy kaput więc nie zarabiałam, i teraz znowu sporadycznie zaczynam grać w gta dziś mi ktoś na grze napisał że jest skarga na forum, ja nawet nie korzystam z forum i nie miałam pojęcia że tu można wiadomości pisać, oczywiście że tak oddam wszystko bo taka była umowa, jak chciałam się skontaktować z Voodka to nie miałam jak w grze a o forum nie wiedziałam że tu też to tak działa, w MTA gram pierwszy raz w życiu i nikomu nie chciałam nic złego zrobić, przelałam teraz Voodka wszystko co mam, resztę oczywiście też dostanie i na priv wytłumaczyłam sprawę

1 godzinę temu, Voodka napisał:

Dobra szkoda czasu wypisuj xD typiara sobie nick zmienia i myśli że jej coś to pomoże 

Messenger_creation_33cd6d58-7993-4ed4-956e-afaaad398ee4.jpeg

Mój kolega kontaktował się z tobą w sprawie spłacenia tego lecz nie odpisywałaś w trakcie dawania raty też dałem ci informacje że możesz zrobić to na uid

Nie mam możliwości wchodzić na serwer w mojej obecnej sytuacji więc jestem wstanie dać ci jeszcze tydzień na zapłacenie tego aktualnie przelałaś 25k 

I jest to dość słabe zachowanie z twojej strony ponieważ sprzedałaś pojazd który dostałaś w raty więc miałaś pieniądze aby dopłacić resztę warto również zaznaczyć że przed sprzedaniem owego auta posiadałaś połowę tego co byłaś mi dłużna 

Tak twój kolega pisał na forum ale ja z niego w ogóle nie koszystam i nie miałam pojęcia że tutaj można się skontaktować, inaczej już bym do ciebie napisała a myślałam że chodzi ci o forum na /g, a jak przelać pieniądze na UID nie miałam pojęcia że to się robi w banku, jedynie sprawdzałam w Urzędzie, i czy jesteś aktywny bo na /dajkase też nie szło, na pewno przeleje ci resztę i nie chciałam żeby to się tak potoczyło bo naprawdę czekałam żeby ci to oddać, Przepraszam Cię za kłopot a pieniądze ci na pewno zwrócę 

33 minuty temu, Voodka napisał:

Mój kolega kontaktował się z tobą w sprawie spłacenia tego lecz nie odpisywałaś w trakcie dawania raty też dałem ci informacje że możesz zrobić to na uid

Nie mam możliwości wchodzić na serwer w mojej obecnej sytuacji więc jestem wstanie dać ci jeszcze tydzień na zapłacenie tego aktualnie przelałaś 25k 

I jest to dość słabe zachowanie z twojej strony ponieważ sprzedałaś pojazd który dostałaś w raty więc miałaś pieniądze aby dopłacić resztę warto również zaznaczyć że przed sprzedaniem owego auta posiadałaś połowę tego co byłaś mi dłużna 

I chciałam dodać że moja zmiana nicku nie miała na celu oszukania cię czy coś, bo to było raczej logiczne że sama nazwa nic nie zmienia bo UID itd zostaje to samo, nick został zmieniony z względu wizualnego tylko i wyłącznie 🤷🏻‍♀️

5. Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili, gdy wszystkie raty nie są uregulowane.

5.1 Odstępstwem od tego punktu jest sytuacja, w której gracz po sprzedaży natychmiastowo spłaci pozostałe raty.

W związku z tym oskarżony zostaje zbanowany za złamanie regulaminu pożyczek, ewentualny zwrot pieniędzy omawiany będzie w apelacji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.