Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na <xiaolinka

TheStreetWear

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <TheStreetWear>
Nick oskarżonego: <xiaolinka>
Powód skargi: <bezpodstawne nadanie ostrzeżenia oraz prawka >
Data zdarzenia: <26.06 00:30-00:57>
Dowody: <https://streamable.com/6rlz6x  https://streamable.com/icvscq >
Opis sytuacji: <Jedziłem bulletem po giełdzie jest na clipach nie było to driftowanie wszystko jest w dowodach  to nie jest driftowanie>

nie widnieje ponieważ to nie jest drift zobacz sobie na YouTube i wpisz sobie co to jest Drift a póżniej dopiero gadaj jak się doinformujesz a jak już to jest Low Power Slide i tak to było z nudów robione to co robiłem i driftem to nie jest daj mi nagarnie jakie kolwiek że jest to drift wtedy sie wypowiadaj

Kara została nadana nieprawidłowo. Szkodliwość czynu przedstawionego na nagraniach jest prawie zerowa - na giełdzie było niewielu graczy i Oskarżający nie utrudniał w żaden sposób rozgrywki innym. Dziwi mnie tak nadana kara i zostaje ona anulowana. Skargę przyjmuję i przez wgląd na krótki staż w administracji Supporterkę tym razem upominam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.