Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Mr.DubayShake

PrisOOn

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 84775
Login: glut894
Nick oskarżonego: Mr.DubayShake
Powód skargi: Grożby dotyczące wrzucania fałszywych calloutow na forum 
Data zdarzenia: 24.06.2024
Dowody:
Opis sytuacji: Około dnia po dołączeniu do organizacji "Respect Brothers" bez zadnej informacji zostałem zbanowany z dc organizacji oraz wrzucony na ich pseudo "czarną listę" (nie tylko ja ) powodem było rzekome zostawienie auta na pustkowiu i wyjscie z serwera gdzie mimo ze auta z org brałem to nie brałem tego jednego konkretnego ani razu omawianego na screenie (jedyny moment kiedy do niego wsiadalem to aby sprawdzic czy maja silniki włączone). Po fakcie Dubay zaczą mnie straszyc wrzuceniem fake callouta na gracza oraz innego członka Organizacji który wyszedł z org po tym kiedy ja dostałem bana (screen 2 z zamazanymi danymi) Skarge składam gdyż jest to bardzo ch**owe zachowanie i napewno takie przypadki nie zachęcą nowszych graczy do grania na serwerze (Wspominam o tym gdyż organizacja miała niski próg wejscia więc każdy praktycznie nowy gracz tam dołączał)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie ma mozliwosci poinformowania go gdyż poszła blokada od Dubaya na wysyłanie wiadomosci

ja i on xd.png

dowod on i drugi on.png

Zrzut ekranu 2024-06-24 011935.png

13 minut temu, glut894 napisał:

UID: 84775
Login: glut894
Nick oskarżonego: Mr.DubayShake
Powód skargi: Grożby dotyczące wrzucania fałszywych calloutow na forum 
Data zdarzenia: 24.06.2024
Dowody:
Opis sytuacji: Około dnia po dołączeniu do organizacji "Respect Brothers" bez zadnej informacji zostałem zbanowany z dc organizacji oraz wrzucony na ich pseudo "czarną listę" (nie tylko ja ) powodem było rzekome zostawienie auta na pustkowiu i wyjscie z serwera gdzie mimo ze auta z org brałem to nie brałem tego jednego konkretnego ani razu omawianego na screenie (jedyny moment kiedy do niego wsiadalem to aby sprawdzic czy maja silniki włączone). Po fakcie Dubay zaczą mnie straszyc wrzuceniem fake callouta na gracza oraz innego członka Organizacji który wyszedł z org po tym kiedy ja dostałem bana (screen 2 z zamazanymi danymi) Skarge składam gdyż jest to bardzo ch**owe zachowanie i napewno takie przypadki nie zachęcą nowszych graczy do grania na serwerze (Wspominam o tym gdyż organizacja miała niski próg wejscia więc każdy praktycznie nowy gracz tam dołączał)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie ma mozliwosci poinformowania go gdyż poszła blokada od Dubaya na wysyłanie wiadomosci

ja i on xd.png

dowod on i drugi on.png

Zrzut ekranu 2024-06-24 011935.png

chyba normalne że zostałeś .... z org porzucając pojazd wyszedłeś z serwera na inny serwer myślę że z nie 1 org za taki incydent byś wyleciał jeszcze na najniższej randze 

chyba nie zrozumiałeś tematu skargi jesli nadal twierdzisz że   Auto było zostawione przezemnie + omijasz temat fake calloutow
tyle odemnie bo przecież z dziecmi nie rozmawiasz jak to mawiasz + uspokoj tego swojego smiesznego koleżke który za mną jeżdzi i pisze haha co chwile bo inteligencją nie grzeszy 

Teraz, glut894 napisał:

chyba nie zrozumiałeś tematu skargi jesli nadal twierdzisz że   Auto było zostawione przezemnie + omijasz temat fake calloutow
tyle odemnie bo przecież z dziecmi nie rozmawiasz jak to mawiasz + uspokoj tego swojego smiesznego koleżke który za mną jeżdzi i pisze haha co chwile bo inteligencją nie grzeszy 

nie wiem o jakim koleżce piszesz ale ok 

3 minuty temu, oliwierbluza1 napisał:

Pragnę przypomnieć, że sytuacja się powtarza:

Nie wspomnę już o wiadomościach na discordzie, które zostały usunięte

//bez pkt

człowieku po co ty sie wgl wypowiadasz ani razu z tobą nie mialem teraz kontaktu przestań kłamać powinieneś za to perma za kłamanie dostać  a po 2 po co się wypowiadasz skoro nawet do siebie nie pisalismy przestan klamać i sie zajmij sobą albo idz na inny serwer a nie ludzią dupę zawracasz administracja moze sprawdzic czy do ciebie pisalem xdddd

a po 3 poproszę o PKT DLA GRACZA !

1 minutę temu, Mixsu napisał:

@Mr.DubayShake - Poproszę dowód, który wskazywałby na to, że ostatnim kierowca pojazdu przedstawionego przez Ciebie był oskarżyciel. 

w tym problem właśnie że nie posiadam dowodu gracz @frisqq mi napisał że ten gracz był ost kierowcą ew. oddam mu kesz za wstępną przez mój błąd za który go wyrzuciłem

5 minut temu, Mixsu napisał:

@Mr.DubayShake - Poproszę dowód, który wskazywałby na to, że ostatnim kierowca pojazdu przedstawionego przez Ciebie był oskarżyciel. 

https://imgur.com/DkEOnmK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.