Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Gluzzer

Guzik

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Guzik
Nick pracownika: Gluzzer
Powód: Miły kurs z bardzo dobrą atmosferą 
Dowody: https://imgur.com/a/h62I8rR
Opis sytuacji: Podczas Afka na bazie SARA stwierdziłem ze mam do przetransportowania Mój pojazd z domku więc stwierdziłem ze wezwe pracownika SATC. Zaakceptował takowe zgłoszenie przewoźnik Gluzzer skontaktował sie ze mną ze przyjedzie do 3minut więc oczekiwałem pod bazą SARA po chwili przyjechał wsiadłem do niego i zaczął kurs do mojego domu w okolicy Mullholand. Podczas kursu przewoźnik był bardzo miły włączył stacje radiową CMP3 po zapytaniu mnie dużo rozmawialiśmy podczas kursu i tak szybko czas upłynął ze dojechaliśmy pod docelowy punkt trasy. Przewoźnik SATC zasługuje na taką pochwałe 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.