Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Adeptem BrutusEukaliptus

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

Bek1i2z.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @oliwierbluza1 z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z nowym członkiem akademii SAPD @BrutusEukaliptus. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

O: @oliwierbluza1 | B: @BrutusEukaliptus

O: Witam z tej strony Senior Pressman @oliwierbluza1 z Redakcji Project News! Czy mógłbym zająć Ci chwilkę?
B: 
Witam, z tej strony Cadet BrutusEukaliptus z San Andreas Police Department, jasne.

O: Świetnie, na początek opowiedz coś o sobie.
B: 
Nazywam się Mateusz, interesuję się samochodami, pochodzę z województwa lubelskiego z niewielkiego miasteczka. Jestem wysokim chłopakiem o blond włosach i niebieskich oczach. Posiadam fajne poczucie humoru oraz lubię wprowadzać ludzi w miłą atmosferę.

O: Co cię zachęciło do wstąpienia w szeregi SAPD?
B: 
Jako gracz słyszałem naprawdę wiele dobrego o tej frakcji. Tak naprawdę od zawsze chciałem wstąpić w szeregi SAPD, lecz przez ten okres nie miałem na to czasu. Zachęciło mnie również to, że jako funkcjonariusz będę mógł zwalczać przestępstwo oraz zachować porządek w San Andreas.

O: Jak oceniasz dotychczasowy pobyt w SAPD?
B: 
Bardzo ciekawe pytanie. Dotychczasowy pobyt w SAPD oceniam bardzo i to bardzo pozytywnie, podczas pobytu poznałem naprawdę super osoby, które pobyt w tej frakcji umilają. Mimo że we frakcji jestem mało czasu, to już udało mi się uczestniczyć w akcjach, które będę bardzo pozytywnie wspominał i do nich wracał.

O: Co najbardziej Ci się podoba w byciu funkcjonariuszem?
B: 
Hmm... Najbardziej mi się podoba w byciu funkcjonariuszem częsta interakcja z graczami oraz wykonywanie różnych akcji RolePlay.

O: Z jaką frakcją najbardziej lubisz odgrywać akcje RP?
B: 
Niestety, lecz nie miałem okazji jeszcze odgrywać RP z frakcjami.

O: Czy uważasz, że wyposażenie San Andreas Police Department takie jak pojazdy, czy broń jest wystarczające? Jeśli nie, to co według ciebie powinno zostać dokupione?
B: 
Myślę, że wyposażenie takie jak pojazdy czy broń są wystarczające, lecz według mnie powinien zostać zakupiony większy sprzęt medyczny, taki jak kamizelka kendricka do opatrywania urazów kręgosłupa.

O: Do uzyskania jakiego tytułu dążysz? Highway patrol, Field Training Officer, członek CS, EX czy może do jakiegoś innego?
B: 
W tym momencie skupiam się na tym, aby zdać egzamin, który zadecyduje czy będę pełnoprawnym funkcjonariuszem frakcji. W przypadku gdy zdam egzaminy, na pewno chciałbym rozwijać swoje skrzydła we frakcji i wspinać się jak najwyżej.

O: Wspomniałeś już, że interesujesz się motoryzacją. Z jakich aut składa się twoja kolekcja?
B: 
Niestety auta żadnego nie posiadam, ponieważ jeszcze nie mam prawa jazdy, lecz gdy już będę je posiadał, jestem zainteresowany kupnem Volkswagena Golfa IV 1.8 turbo GTI.

O: Bardzo ciekawy wybór, sam myślałem nad zakupem golfa. Jakie auta posiadasz na serwerze?
B: 
W swojej kolekcji aut na serwerze przewijało się dużo pojazdów, aktualnie posiadam tylko sancheza pft, ponieważ nie potrafię dobrze dysponować pieniędzmi. Aktualnie będę rozglądał się za kupnem auta z tej droższej półki takiego jak Bullet bądź Cheetah.

O: Czy poznałeś kogoś nowego podczas spotkania akademii policyjnej i utrzymujesz z tą osobą lepszy kontakt?
B: 
Tak jak wspominałem, poznałem naprawdę wiele wspaniałych osób podczas mojej kadencji w akademii, z którymi utrzymuję kontakt.

O: W takim razie dziękuję Ci za udzielenie wywiadu, czy chciałbyś z tego miejsca kogoś pozdrowić?
B: 
Jasne, pozdrawiam @Kartun.exe @SzalonyAleToSzef oraz @WAF3L.

AUVKk2o.png

2M3hFtk.png

uopkHmv.png

mG9rot8.png

Mt7PbdD.png

39nO0fx.gif

KsDF6Sj.png

Dziękuję wam, nasi czytelnicy za zapoznanie się z moim materiałem. Dziękuje również samemu @BrutusEukaliptus nie tylko za same chęci, lecz także za cierpliwość, przez którą materiał udało się stworzyć. Jeśli wam się podobało, to zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszą Redakcję.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

1934111866_SeniorPressmanProjectRPG_webp.ca1e39397892e5b7662d86f47e2a5b82fznzjhj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.