Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na samcukier

Ripon325

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3055
Login: Ripon523
Nick oskarżonego: samcukier
Powód skargi: brak zwrotów kosztów pojazdów  
Data zdarzenia: 20.06.24
Dowody: sam.thumb.png.270b9ef8de5850913aaca0ea70d9ba09.pngmta-screen_2024-06-20_12-33-06.thumb.png.81cb1edc86f698b603ac1914b2c7346e.pngimage.png?ex=6676db81&is=66758a01&hm=4ffmta-screen_2024-06-20_13-07-16.thumb.png.9ecf4089186d2bb5e354297ca5eb2305.png
Opis sytuacji: podczas ogarnięcia pojazdów organizacyjnych zauważyłem ze jeden pojazd był uszkodzony i były nie zaatakowane. Co do dogadania się z nim o oddaniu kosztów za zwrot pieniędzy pojazdów, z graczem nie da się dogadać z powodu automatycznej agresji do mnie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.0be61d0ff90c44d07c66c47b7064524e.png

Witam, odpowiadając na wasze zarzuty na podanych dowodach w postaci ss nie jest pokazany dokładny stan pojazdu przed naprawą oraz stan paliwa, który nie został pokazany w taki sposób (ss) z racij takiej, iż oskarżający nie wysłał takowego dowodu mogę stwierdzić, że gracz Ripon325. Sam mógł zniszczyć pojazd.

1. kolego jak mam w 3 minuty wyjeździć prawie cały bak pojazdu jak emperor pali z okolicach 7l/100km ok.

2. dlaczego miał bym rozwalić pojazd organizacyjny za co jest surowo karany + bym musiał zapłacić więcej za naprawę pojazdu

(na poprzednim wypowiedzeniu wyrzuciło mi 1 ss który przekazuje tutaj)

mta-screen_2024-06-20_12-59-24.thumb.png.6e05abdfba0bc584d4703ef2aee06872.png

Ogólnie przedstawione dowody na emperora nie pokazują stanu paliwa z panelu f5 równie dobrze mógł być wcześniej niezatankowany bądź i ktoś inny im kierował wczeniej niż 05/05/24 r. również jest tylko pokazany dowód w postaci ceny naprawy pojazdu marki? Nie wiadomo, jakiej, ponieważ na ss nie widać, jaki jest to pojazd.

Nie każdy jest w twojej organizacji i nie wiem, jakie są kary odnoscnie porzuconych i nienaprawionych pojazdów i zatankowanych.

Za Vincenta mogę ci oddać pieniądze, ponieważ pokazałeś dowód z panelu f5.
Za emperor a na ten czas nic nie oddam, ponieważ nie otrzymałem dowodu z panelu f5.

✔ Pomyślnie wysłano 528.00$ do gracza Ripon325.!

Wymagany jest dowód, który okazuje kto był jego ostatnim kierowcą oraz w jakim stanie go pozostawił, co przedstawia chociażby panel F5. W innym przypadku nie mamy potwierdzenia, czy ktoś inny nie korzystał z pojazdu oraz w jakim stanie go pozostawił. Pieniądze za pojazd Vincent zostały przelane, zatem skargę uważam za zrealizowaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.