Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Puczy

ScarTastic

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ScarTastic
Nick pracownika: Puczy
Powód: Miła atmosfera podróży 
Dowody: 
mta-screen_2024-06-18_21-59-21.thumb.png.f8c2dc3de04659ccae6356d8c2cacd00.pngmta-screen_2024-06-18_22-00-23.thumb.png.fc76b9571a7c895290cc088aa348aa42.png
Opis sytuacji:
Szanowny Panie Zwinny,

Piszę, aby wyrazić moją ogromną satysfakcję z obsługi, jakiej doświadczyłem dzięki Pana pracownikowi, Panu Puczemu, podczas mojej ostatniej podróży z Państwa firmą taksówkarską.

Pan Puczy okazał się niezwykle uprzejmym i uśmiechniętym kierowcą, którego pozytywne nastawienie i profesjonalizm były widoczne na każdym kroku. Już od pierwszych chwil podróży rozmowa z nim była niezwykle przyjemna, pełna życzliwości i ciepła. Pan Puczy swoim zachowaniem sprawił, że podróż minęła w wyjątkowo miłej atmosferze, co w dzisiejszych czasach jest naprawdę cenne.

Jestem przekonany, że Pan Puczy stanowi doskonały przykład dla innych pracowników i przyczynia się do budowania pozytywnego wizerunku Państwa firmy. Jego zaangażowanie i umiejętność nawiązywania kontaktu z klientami zasługują na najwyższe uznanie.

Mam nadzieję, że moje słowa znajdą odzwierciedlenie w Państwa wewnętrznych ocenach pracowników i że Pan Puczy zostanie odpowiednio doceniony za swoją pracę.

Z wyrazami szacunku,

𝓢𝓬𝓪𝓻𝓣𝓪𝓼𝓽𝓲𝓬

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.