Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wpłata pieniędzy na konto organizacji bez wiedzy właściciela konta.

AndrejKicipipa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, na początku chciałbym dodać, że wypowiadam się za gracza o nicku 12piston z powodu  braku zalogowania na forum ale o to będzie inny temat.

Graczowi 12piston pieniądze z konta bankowego zmalały o ponad 200k, prawdopodobnie 155k dziś(16.06) i reszta kiedyś. Jest on w organizacji "venus". Liderem organizacji jest jakis nn o nicku Kamil213. Jest on znajomym gracza 12piston, można to zobaczyć po interakcjach pistona i kamila. Od jednego z supportów dowiedziałem się, że kasa została wpłacona na konto organizacji venus. Dziś oraz kiedyś ten kamil byl u gracza pistona. Wiadomo, nie mogę tego potwierdzić, jednak takie kwoty na wpłatę org to jednak przesada. Prosiłbym o jakąkolwiek pomoc w odzyskaniu pieniędzy. Uid gracza 12piston:30862 Uid gracza Kamil213:67116. Prosiłbym o sprawdzenie serialów , czy ten kamil nie posiada hasło do konta gracza 12piston.

14 godzin temu, Young_Clinton napisał:

Witam, na początku chciałbym dodać, że wypowiadam się za gracza o nicku 12piston z powodu  braku zalogowania na forum ale o to będzie inny temat.

Graczowi 12piston pieniądze z konta bankowego zmalały o ponad 200k, prawdopodobnie 155k dziś(16.06) i reszta kiedyś. Jest on w organizacji "venus". Liderem organizacji jest jakis nn o nicku Kamil213. Jest on znajomym gracza 12piston, można to zobaczyć po interakcjach pistona i kamila. Od jednego z supportów dowiedziałem się, że kasa została wpłacona na konto organizacji venus. Dziś oraz kiedyś ten kamil byl u gracza pistona. Wiadomo, nie mogę tego potwierdzić, jednak takie kwoty na wpłatę org to jednak przesada. Prosiłbym o jakąkolwiek pomoc w odzyskaniu pieniędzy. Uid gracza 12piston:30862 Uid gracza Kamil213:67116. Prosiłbym o sprawdzenie serialów , czy ten kamil nie posiada hasło do konta gracza 12piston.

Witam proszę o sprawdzenie moich serialów bo ja tego hasła do konta 12piston nie posiadam te chaslo posiada Young_Clinton i też dobrze by było sprawdzić jego seriale co prawda zauważyłem że przybyło mi pieniędzy na koncie org ale te pieniądze już dziś zostaną wydane na pojazd.

Pozdrawiam

Polecam nie wydawać tego na pojazd, gdyż widać u ciebie braki ortograficzne. Jak najbardziej można sprawdzić, jak dawno pojawiło się konto gracza 12piston na moim kompie. No ciężko było by nie zauważyć, skoro sam to zrobiłeś 😱😱. Czekam na dalsze informacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.