Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na <houdini>

TheStreetWear

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <TheStreetWear>
Nick oskarżonego: <Houdini>
Powód skargi: <zbyt długa kara w porównaniu do moich mutów >
Data zdarzenia: <15 czerwca >
Dowody: <w logach jest pisał pm do mnie >
Opis sytuacji: zwyzywałem dwie osoby na org  wjazd na rodzine   dostałem na 1dzień po czym napisał do mnie że przedłuża do 5 dni a ostatni mój mut był 21 Kwietnia 2024, 00:16 na 6h  wiec powinien być 1dzień

tak czy siak zbyt długa kara adekwatna to by było 3dni moim zdaniem bo 5dni to za dużo ale kto jak uważa chciałbym również powiedzieć że ja dostałem kare a zabijakans lub Cryst4lek nie dostali kary chociaż też wyzywali wiem nie powinienem tu tego pisać ale przyokazji pisze wsm bo tego houdini nie sprawdziłeś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.