Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem PolisheQ

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

1W2WdAw.png
mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicze z serwera! Z tej strony Junior Pressman @Jacob.gg Redakcji Prasowej Project News. Na dzisiejszy wywiad zaprosiłem dobrze Wam znanego Supportera z serwerowej administracji  @PolisheQ, który zgodził się na udzielnie wywiadu. Nie przedłużając, życzę Wszystkim miłego czytania!

LKZ38Vt.png

J: @Jacob.gg P: @PolisheQ

J: Witam, z tej strony Junior Pressman @Jacob.gg z Redakcji Prasowej Project News! Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
P:
Jasne, nie ma problemu.

J: Dobrze, zatem opowiedz o sobie kilka zdań, abyśmy mogli Cię lepiej poznać.
P: Mam na imię Paweł, w tym roku będę kończyć 20 lat. Obecnie po prawie 2 latach pracy jestem bezrobotny i szukam czegoś, co by mnie interesowało. Z zawodu jestem mechanikiem i w wolnych chwilach dorabiam, pomagając znajomym w problemach z pojazdami. Na serwerze obecnie nie znajduje się w żadnej frakcji, lecz, w niedługim czasie mam nadzieję, że się to zmieni. Od niedawna posiadam rangę Supportera na serwerze i staram się, aby ludzie jak najlepiej mnie postrzegali.

J: Od jakiego czasu grasz na serwerze i wyglądała przygoda z nim?
P: Na serwerze jakiś czas temu dokładniej 2 maja wybiły mi 2 lata na początku. Chyba tak jak każdy, zaczynając, pracowałem na magazynie. Starałem się przystosować do serwera. Jako iż miałem ponad 3-letnią przerwę od MTA, ciężko mi było zacząć, lecz z czasem jak poznałem wiele osób, z którymi trzymam się aż dotąd, jakoś to zleciało. Moją pierwszą frakcją, w jakiej byłem to SATC jeszcze za czasów lidera, którym był @Tubas. Poznałem tam naprawdę dużo osób, lecz duża część z nich już tutaj nie gra. W momencie, kiedy byłem we frakcji, dołączyłem do organizacji California, a potem Akatsuki gdzie na dobrze się bawiłem, lecz wszystko się kiedyś kończy. W tym momencie również dostałem się pierwszy raz na rangę administracyjną, na której trochę czasu spędziłem, a potem odszedłem z przyczyn prywatnych. W tym okresie miałem mało czasu, przez co ciężko było wchodzić na serwer i niedawno wszystko się poprawiło, i tak jak mówiłem wcześniej, ponownie dostałem szansę, aby być na randze Supportera i postaram się tego nie zmarnować.

J: Czy byłeś kiedyś w jakiejś frakcji? Jeśli nie, to do jakiej byś dołączył?
P: Tak jak pisałem pytanie wcześniej, owszem byłem w wielu frakcjach, zaczynałem z SATC, gdzie spędziłem dobre 4 lub 5 miesięcy. W drugiej frakcji, jakiej byłem, to SARA, gdzie tak naprawdę przepracowałem większość swojego czasu na serwerze. W swojej długiej przygodzie na ProjectRPG również byłem w SAPD oraz SAFD, lecz było to tylko na okres akademii, gdzie w SAFD nie przystąpiłem do egzaminu, a w SAPD takowego nie zdałem.

J: Gdybyś mógł zmienić coś na serwerze, co by to było?
P: Obecnie grając na serwerze, jest dużo rzeczy do zmiany, lub poprawienia czy też zaktualizowania. Niestety domyślam się, jak ciężka praca jest skryptera/grafika, czy mappera i wszystko wymaga czasu. Nie zmieniłbym nic na serwerze, lecz są pewne rzeczy, które można by poprawić np. prace, ale nie chodzi mi strikte o dodanie nowych, a to aby każda praca była rozwinięta tak jak kurier, gdzie każdy lvl sporo zmienia, nie licząc tylko zarobków a samych możliwości takiej pracy. Wiele obecnych prac takich jak sweepery czy magazyn są trochę przestarzałe i mają sporo możliwości na rozwinięcie ich. Aczkolwiek tak, jak pisałem wszystko, wymaga czasu oraz są rzeczy ważne i ważniejsze i nic z tym nie zrobimy.

J: Dobrze, to teraz opowiedz nam, jakie posiadasz obowiązki jako Supporter?
P: Nie wiem, ile mogę mówić, jakie dokładniej są moje obowiązki, więc opowiem w miarę szybko, oczywiście najważniejsza jest pomoc graczom, za tym idzie przyjmowanie potencjalnych reportów. Również moim, jak i reszty administracji obowiązkiem jest pilnowanie serwera w skrócie karanie graczy za łamanie regulaminu oraz późniejsze sprawdzanie apelacji, jeśli gracz ją napisze.

J: Na ile wyceniasz swój majątek? Czy jesteś z niego zadowolony?
P: 
Ciężko jest wycenić mój majątek, ponieważ po prostu mało co interesuje się handlem, lecz mogę eskalować w granicach od 1.5kk do 1.7kk. Niestety jestem typem gracza, co, zamiast zbierać pieniądze, to lubię je wydawać i bawić się pojazdami, na czym straciłem na prawdę sporo gotówki. Jakiś czas temu mój majątek był dwukrotnie większy.

wnewMqZ.gif

J: Jaka rzecz najbardziej podoba ci się na serwerze?
P: Na serwerze obecnie podoba mi się najbardziej to, że mimo braku potencjalnych pomysłów na rozgrywkę zawsze się znajdzie coś lub ktoś, kto ją umili i z kim znajdzie się coś do roboty czy to eventy albo organizacja, w której pomimo wielu obowiązków dobrze się bawię i można fajnie spędzić czas.

J: Odchodząc od tematyki MTA, w jakie inne gry grasz?
P: Jeżeli chodzi o inne gry to często ze znajomymi takimi jak @Mizshift czy @wojtpower gram w League of Legend oraz w Valoranta, czy też Teamfight Tactics ogólnie rzecz biorąc gry Riot Games, lecz zdarzają się również takie gry jak CS:GO, oraz GTA 5.

J: Czy posiadasz jakieś konkretne marzenia w życiu prywatnym, które chciałbyś spełnić?
P: Obecnie marzeń nie posiadam, lecz główną rzeczą, którą obecnie planuje to znaleźć pracę, która faktycznie mi się podoba i do której będę przychodził z satysfakcją, a nie z przymusu.

J: Dobrze, nasz wywiad dobiega końca, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Chciałbym pozdrowić moich przyjaciół @Mizshiftoraz @wojtpower, z którymi tak naprawdę się trzymam od początków mojej rozgrywki na serwerze, oraz @Toya, która dała mi szansę na pobyt w zarządzie organizacji i że mi zaufała po powrocie. Również pozdrawiam całą Administrację serwera, jak i organizację, w której spędziłem już długo czasu i dalej mi się podoba tak samo, jak na początku.
NqTDZki.png
 Dziękuję za przeczytanie tego materiału, mam nadzieję, że całość Wam się spodobał. Życzę miłego dnia!

YS1ikn5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

junior.png.00eccf1fa21a3e65dccca0f9f8e1b2f8.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.