Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kellus

igosiekx

Rekomendowane odpowiedzi

Login: igosiekx
Nick oskarżonego: Kellus
Powód skargi: Bezpodstawne nadanie mute, bez powodu oraz za długi czas.
Data zdarzenia: 14.06.2024r. o godzinie 13:34
Dowody:  Logi. 
Opis sytuacji:  Jezdziłem sobie sultanem nagle spotkałem kolege Husti_ na spawnie SF gadaliśmy sobie o różnych rzeczach ja pisałem do niego "cj" on do mnie też bo to nie jest obrazliwe słowo bo kiedyś już rozmawiałem o tym z jakimś administratorem , że słowo "CEJOT" nie podchodzi pod żadne prowokacje ani wyzwisko. Skończylem gadać z Husti_  on pojechał i ja pojechałem i ja zacząłem robić aplikacje transportową i nagle dostałem mute od Kellus za Prowokacje, brak poprawy po poprzednich karach na 4 dni. Gdzie nikogo nie zacząłem prowokować ani nic. Sądzę ,że kara na 4 dni jest za duża ponieważ ostatnią kare wyciszenia miałem dnia 22 maja. Tyle odemnie

Hej, kara została nadana za prowokacje w kierunku administracji na czacie globalnym. (2024-06-14) 13:20-13:24

Twoje 3 poprzednie kary mute nosiły powód "prowokacje", a więc wskazywało to na brak wyciągnięcia wniosków z poprzednich kar, to właśnie nakierowało moją osobę na nadanie takiego czasu kary.

Od twojego ostatniego muta za prowokacje nie minął nawet miesiąc.

Pozdrawiam.

Niestety ale nie przypominam se prowokacji w kierunku administracji na chacie globalnym dlaczego kłamiesz w tym momencie? Ja tylko dałem swoją wypowiedz na chacie globalnym , że "niektórzy się poczuwają myślą , że są jakimiś królami" i to są prowokacje według ciebie? Czemu nie dałeś pierw warna? potem mute. Czekam na wypowiedz A.RCON. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.