Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PolisheQ

Sweet88

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Sweet88
Nick oskarżonego: PolisheQ
Powód skargi: Bezpodstawne nadanie kary, kłamanie w powodzie kary i w dodatku nie chęć do udostępnienia logów gdy poprosiłem o dowód gdzie jest pokazane, że przeklnąłem.
Data zdarzenia: 14.06.2024 (godzina 13:24 około)
Dowody: Nie ma dowodów, nie otrzymałem dowodów ŻE KOGOŚ OBRAZIŁEM (BK).
Opis sytuacji: Rozmawialiśmy z kumplami na czacie /g po tym, jak pewien gracz dostał mute na jeden dzień za pisanie nieprzyjemnych rzeczy. Pisaliśmy chwile o coraz częstszym nadwaniu kar przez supporterów bezpodstawnie, przy czym nie przeklnęliśmy ni razu, ani nie obraziliśmy żadnego z członków administracji. W pewnym momencie ja zostałem ukarany mutem na 6 godzin za ponoć BK. Po napisaniu do PolisheQ o dowody, logi w których widać, że zrobiłem coś łamiącego regulamin dostałem odpowiedź, że nie ma prawa mi on nic dawać i nie może udostępniać mi logów - DLACZEGO nie może dać logów mi, gdzie ja zostałem ukarany? Obowiązuje jakieś rodo serwerowe w którym nawet ukarany gracz nie może dostać dowodów w których widać że popełnił błąd i złamał regulamin? Proszę o wyjaśnienie, bo to nie na miejscu.

1471373010_Zrzutekranu(554).thumb.png.9656c2de25efa907698db0c577237e48.png
"Nie mam obowiązku nic ci udostępniać" - gdzie przedtem supporter PolisheQ napisał, że nie może udostępnić mi dowodów w których widać, że kogoś obraziłem lub napisałem coś wulgarnego.

Odpowiem ci zwięźle i na temat, my jako administracja nie mamy obowiązku udostępniać logów więc dlatego też nie otrzymałeś takowego. Oczywiście dowód nadanego muta wyślę adm.RCON. Otrzymałem reporta na ciebie więc go przyjąłem sprawdziłem logi i zauważyłem nie kulturalne wiadomości za co wcześniej nie zostałeś ukarany, jako iż nie posiadałeś żadnej kary a wcześniej otrzymałeś pare warnów starałem się tak dobrać czas kary aby był odpowiedni nie za długi oraz nie na krótki 

5 minut temu, Sweet88 napisał:

Po napisaniu do PolisheQ o dowody, logi w których widać, że zrobiłem coś łamiącego regulamin dostałem odpowiedź, że nie ma prawa mi on nic dawać i nie może udostępniać mi logów

Nie napisałem że nie mam prawa tylko, że nie mam obowiązku udostępniać ci logów. Nie myl faktów. 

Tyle od mnie czekam na odpowiedz ADM.RCON pozdrawiam i miłego dnia.

1 minutę temu, PolisheQ napisał:

Odpowiem ci zwięźle i na temat, my jako administracja nie mamy obowiązku udostępniać logów więc dlatego też nie otrzymałeś takowego. Oczywiście dowód nadanego muta wyślę adm.RCON. Otrzymałem reporta na ciebie więc go przyjąłem sprawdziłem logi i zauważyłem nie kulturalne wiadomości za co wcześniej nie zostałeś ukarany, jako iż nie posiadałeś żadnej kary a wcześniej otrzymałeś pare warnów starałem się tak dobrać czas kary aby był odpowiedni nie za długi oraz nie na krótki 

Nie napisałem że nie mam prawa tylko, że nie mam obowiązku udostępniać ci logów. Nie myl faktów. 

Tyle od mnie czekam na odpowiedz ADM.RCON pozdrawiam i miłego dnia.

Nie, nigdy wcześniej nie otrzymałem żadnych warnów za obrażanie kogoś. W tych logach nie mogłeś zauważyć nie kulturalnych wiadomości, bo takich nie było, ani kulturalnych, ani obrażania kogoś na czacie /g. Okej, najpierw napisałeś, że nie możesz mi udostępnić logów, a następnie że nie masz obowiązku - gubisz się w swoich słowach.

1 minutę temu, Sweet88 napisał:

Nie, nigdy wcześniej nie otrzymałem żadnych warnów za obrażanie kogoś.

Panel adm. Mówi coś innego po za tym nie napisałem że masz warny za obrażanie tylko BK potocznie nazywane brakiem kultury.

2 minuty temu, Sweet88 napisał:

W tych logach nie mogłeś zauważyć nie kulturalnych wiadomości, bo takich nie było

To już pozwól że zweryfikuje adm.rcon.

3 minuty temu, Sweet88 napisał:

Okej, najpierw napisałeś, że nie możesz mi udostępnić logów, a następnie że nie masz obowiązku - gubisz się w swoich słowach.

Nie napisałem ci że nie mogę nic udostępnić tylko że my jako adm nie udostępniamy logów a druga wiadomość to było to co wstawiłeś na ss'ie czyli że nie mam obowiązku ci udostępniać dowodów związanych z nadaniem kary. Więc nie wiem kto tu się gubi w swoich słowach.

Nie mam nic więcej do dodania pozwól ze rconi to sprawdzą i zasądzą kto ma rację.

Nie rozumiem sensu nadania takiej kary. Kara została nadana za wiadomość, która została wysłana dzień wcześniej. To jest nadal łamanie regulaminu, lecz kara jest nadana na wyrost. Przy takiej kartotece kar można by ją nadać na 30 minut, może godzinę z pewnością nie dlużej. Dziwne dla mnie jest aż tak restrykcyjne karanie za wiadomość z dość dawna i to która zawierała jeden wulgaryzm. Jeszcze dziwniejszym jest uciekanie od pytań za co gracz został ukarany i brak jakiejkolwiek informacji, którą należałoby tu przytoczyć w związku z dość dawnym złamaniem regulaminu przez gracza. Supporter zostaje ukarany minusem. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.