Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza zielony123

XSante

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 73235
Login: CzarnuchAfryka1
Nick oskarżonego: Nick: zielony123 UID: 72809
Powód skargi: Nie spłata pożyczki w ustalonym terminie
Data zdarzenia: Pożyczka została wzięta dnia 08:06:2023, miała być spłacona maksymalnie do 10:06:2024 ( 23:59 )
Dowody: Otwórz zdjęcieOtwórz zdjęcie
Opis sytuacji: Udzieliłem graczowi pożyczki w wysokości 12k, jakby zdecydował się spłacić pożyczkę w niedzielę to by to wynosiło 13500, a w poniedziałek 13800, a że jest wtorek to chciałbym dostać 14100. (300$ za dzień)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @zielony123 ( nie mam jak inaczej napisac )

5 godzin temu, zielony123 napisał:

Zapłacę ci nieaktywny byles

Weź to odwołaj ja ci dam jak wruce z szkoły mam hajs dziś o 15.10 będzie 

Dodaj na dc ozielinski to pogadamy bo muta mam

W takim razie czekamy na przelew do północy. Jeżeli gracz będzie nieaktywny, to wykonaj przelew przez bank Los Santos na UID 73235.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.