Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Młodszym przewoźnikiem sziru

Blahwe_z

Rekomendowane odpowiedzi

WslMEtt.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @Blahwe_z z Redakcji Prasowej Project News. Dziś zapraszam was na wywiad z młodszym przewoźnikiem z frakcji San Andreas Transport Corporation @sziru. Bardzo dziękujemy, że zgodził się na udzielenie wywiadu dla redakcji i bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

B: @Blahwe_z | S: @sziru

B: Hej, z tej strony Junior Reporter @Blahwe_z z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
S:
Hejka! Jasne, bardzo chętnie!

B: Doskonale! W takim razie mógłbyś opowiedzieć coś o sobie?
S: 
A więc nazywam się Brajan, liczę już okrągłe 24 wiosen oraz pochodzę ze śląska.

B: Czy masz jakieś zainteresowania lub hobby?
S:
 Interesuje się sportem, informatyka, mechaniką oraz car detailingiem. Hobby to właśnie zaliczam car detailing, kostki Rubika, książki.

B: Jak wyglądał twój początek twojej serwerowej kariery na ProjectRPG?
S: 
Hmm... Początek wyglądał typowo, magazyn, prawko, pierwsza mananka, aż dobiłem reputacji, aby zacząć pracować na kurierze. Właściwie na tym spędziłem dobre 500h, ostro walcząc co tydzień o topkę, strasznie sprawiała mi frajdę, aż do znudzenia się tym i niestety wtedy powstała moja pierwsza przerwa na serwerze.

B: Czy obrałeś jakiś cel, który chciałbyś spełnić na serwerze?
S: 
Szczerze z początku to nie, dopiero teraz pojawił się taki drobny cel dla mnie. Mianowicie odkąd dołączyłem do SATC, to obrałem sobie za cel postarać się dojść jak najwyżej, oraz osiągnąć jak najwięcej w tej frakcji. Na razie to jedyny dla mnie cel oraz nie szukam innych, aby móc w 100% realizować się w obecny sposób.

B: Czy jest coś, co byś chciał zmienić na serwerze?
S: Co najwyżej pomyślałbym o dodaniu większej ilości prac, ale tak szczerze to nie wiem, administracja RCON robi to swoim tempem oraz swoimi pomysłami i wychodzi im to naprawdę dobrze. Dlatego wole pozostawić to w ich rękach.

B: Na serwerze przegrałeś już ponad 800 godzin, na jaką sumę mógłbyś ocenić swój majątek i co się w nim znajduje?
S: 
Nie mam jakiegoś super majątku, ale jest dla mnie zadowalający. Jest to moje ukochane Elegy PFT do zabawy oraz Cheetah PFT do szybszego przemieszczania się. Wyceniam całościowo może na +- 1,8kk.

B: Czy mógłbyś opowiedzieć, jak zaczęła się twoja kariera serwerowa związana z biznesami i frakcjami? Gdzie obecnie jesteś członkiem?
S:
 Po mojej jednej przerwie wróciłem na serwer z ochotą, aby pojeździć na apce transportowej. Tak więc też uczyniłem i sobie jeździłem, aż pojawiła się rekrutacja do SATC. Spróbowałem i napisałem podanie, dostałem się, a następnie zdałem egzaminy. Całkiem fajny to był przeskok z apki, na frakcje, ale dobrze, że tak się stało. Poznałem super ludzi, super frakcje oraz zdecydowanie lepiej teraz spędza mi się czas przy MTA.

B: Jesteś członkiem frakcji San Andreas Transport Corporation jako młodszy przewoźnik, jak wygląda praca kierowcy taksówki i jakie są twoje obowiązki?
S: 
Mówiąc szczerze, chyba nie ma za bardzo co opowiadać, najprostsza, a zarazem najcudowniejsza frakcja! Pełnie funkcje na randze Młodszego Przewoźnika, więc jestem jeszcze świeżakiem. Moim obowiązkiem jest umożliwiać graczom tym nowym, jak i stałym transport na serwerze. Moi bardziej doświadczeni koledzy z wyższych rang mogą oferować szersze możliwości jak wynajem limuzyny, helki, czy autobusu. Zdecydowanie jest co robić i nie wygląda to tak jak większość osób myśli.

B: Czy uważasz swoją karierę w tej frakcji za ciężką? Ile czasu zajęło ci dojście do aktualnie pełnionej przez ciebie funkcji?
S: 
We frakcji jestem od 13 kwietnia. Uważam, że moja kariera raczej nie jest w niej ciężka. Z większością osób super się dogaduje, spełniam swoje obowiązki no i ogólnie jest super.

B: Czy uważasz obowiązki związane z pracą w SATC za trudne lub, czy praca kierowcy taksówki sprawia ci przyjemność?
S: Obowiązki nie są trudne, ale wymagają naprawdę dobrej znajomości mapy. Całej reszty bez problemu można się nauczyć. A czy mi przebywanie na służbie sprawia przyjemność? Oczywiście, bardzo lubię jeździć po mapie i rozwozić kochanych graczy.

B: Czy chciałbyś coś dodać na koniec od siebie lub kogoś pozdrowić?
S: 
Zapraszam gorąco do trwającej rekrutacji SATC! Gwarantuje, że nie pożałujecie. Pozdrawiam cieplutko @Shaane, @Suzannee, @PudzianzVolvo, @Puczy, @zwinny., @tomavek, @AndrzejTaxowkarz oraz całe SATC!

B: Dziękuję Ci za poświęcony czas na udzielenie odpowiedzi do wywiadu.
S: 
Również bardzo dziękuje! Miłego dnia!

AUVKk2o.png

NZGzMsq.png

24jmraA.pngXGwBbve.png

Dziękuje bardzo za przeczytanie tego wywiadu. Mam nadzieję, że przypadł do gustu wszystkim czytelnikom. Chciałbym podziękować @sziru za rozmowę, że mną i udzielenie wywiadu dla redakcji. Na sam Koniec życzę Wam Drodzy Czytelnicy miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

SUFOELe.pngrtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.