Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🚚Kompletny poradnik do Prac Dorywczych (Zarobki, Wymagania, Akcje, EXP)💸

Verfi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Poradnik został zaktualizowany
Wzbogaciłem poradnik o:
-Pracę
Odśnieżania Posesji oraz jej zarobki,
-Przybliżone zarobki na pracy
Rajdowca,
-Przybliżone Zarobki na Aplikacji Transportowej,
-Poprawa niektórych danych.(głównie Dodo, Kopalnia)

Nadal brakuje mi danych o zdobywanym RP i EXP na godzinach w pracach:
-Drwal ścinanie
-Drwal Magazynowanie
-Kurier (Wszystkie poziomy)
Oraz Brakuje informacji o zarobkach w pracach:
-Aplikacja transportowa (LVL 30, Poziomy PRO)
-Rajdowiec 0LVL

Jeśli posiadasz informacje na temat powyżej wymienionych prac Proszę o kontakt PV!

• Super 1

W dniu 18.02.2025 o 17:16, Verfi napisał:

Wzbogaciłem poradnik o:
-Pracę
Odśnieżania Posesji oraz jej zarobki,
-Przybliżone zarobki na pracy
Rajdowca,
-Przybliżone Zarobki na Aplikacji Transportowej,
-Poprawa niektórych danych.(głównie Dodo, Kopalnia)

Nadal brakuje mi danych o zdobywanym RP i EXP na godzinach w pracach:
-Drwal ścinanie
-Drwal Magazynowanie
-Kurier (Wszystkie poziomy)
Oraz Brakuje informacji o zarobkach w pracach:
-Aplikacja transportowa (LVL 30, Poziomy PRO)
-Rajdowiec 0LVL

Jeśli posiadasz informacje na temat powyżej wymienionych prac Proszę o kontakt PV!

7400 osobiście wydaje mi się średnio możliwe na 0 poziomie dodo. Aktualnie jestem na 1 poziomie i wyliczone na godzinę zawsze mam ~6200, jak się obijam to z 5500. To wszystko oczywiście zależy w dużej mierze od szczęścia, ale na ten moment przepracowałem z 50 godzin na dodo i nie miałem ani razu wyższego zarobku niż nie wiem - 6500? Myślę, że warto jeszcze tutaj trochę pozbierać danych na temat tej pracy. I tak jak napisałeś, realnie wychodzi z 50/60 akcji na godzinę. Średnio za jeden ugaszony pożar przyjmijmy +/- 100$ - pokrywa się to z tym o czym wspominam. Chętnie pozbieram trochę screenów z mojej pracy w przeszłości i od tej pory i w najbliższym czasie Ci podeślę 😉 

Edytowane przez WujekGazownik
  • Super 1

3 godziny temu, WujekGazownik napisał:

7400 osobiście wydaje mi się średnio możliwe na 0 poziomie dodo. Aktualnie jestem na 1 poziomie i wyliczone na godzinę zawsze mam ~6200, jak się obijam to z 5500. To wszystko oczywiście zależy w dużej mierze od szczęścia, ale na ten moment przepracowałem z 50 godzin na dodo i nie miałem ani razu wyższego zarobku niż nie wiem - 6500? Myślę, że warto jeszcze tutaj trochę pozbierać danych na temat tej pracy. I tak jak napisałeś, realnie wychodzi z 50/60 akcji na godzinę. Średnio za jeden ugaszony pożar przyjmijmy +/- 100$ - pokrywa się to z tym o czym wspominam. Chętnie pozbieram trochę screenów z mojej pracy w przeszłości i od tej pory i w najbliższym czasie Ci podeślę 😉 

Możesz mieć racje, Mam na dodo 2 poziom, wyciągam około 7,5k przy dobrych wiatrach i musiałem po prostu  nie odjąć dodatkowych 10% które dostaje, dziękuje za zauważenie. Poprawiłem te zarobki, jeśli dalej się coś nie zgadza to zapraszam na PV

Edytowane przez Verfi

-Została dodana nowa praca - Transport Kontenerów
W związku z brakiem wystarczających danych do tej pracy zdecydowałem się utworzyć arkusz w którym spisuje wszystkie zarobki na godzinę zarobione w określony sposób.
Wstępne oficjalne zarobki pojawią się gdy będę znajdę najlepszy sposób pracy.
Link do arkusza:

• Super 4
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.