Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na kepucz.

ProPandaPL

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22808
Login: ProPandaPL
Nick oskarżonego: kepucz.
Powód skargi: Składanie fake ofert pod postem sprzedaży pojazdu oraz niepotrzebne podbijanie wątku
Data zdarzenia: 28.05/05.06.2024
Dowody:

Spoiler

image.thumb.png.e31c918ba7cb221cf868e705137a91d2.pngimage.thumb.png.cb4fe00f5b1032057eb526f0dd610059.png

Opis sytuacji: Witam, jako iż wróciłem jakiś czas temu na serwer postanowiłem wystawić swój pojazd (club) na forum aby zebrać za niego jakieś oferty i go sprzedać, po 3 dniach najlepszą ofertą jaką dostałem była ta od gracza kepucz. więc postanowiłem napisać do niego w wiadomości prywatnej aby dogdać się co do sprzedaży tego pojazdu, owy gracz podszedł do sprawy bardzo olewająco a gdy się zapytałem czy chce go kupić odpisał że Nie, jak dla mnie jego zachowanie jest karygodne ponieważ mógł bym już dawno ten pojazd sprzedać gdyby nie ta jego fejk oferta
Dowód na poinformowanie gracza o skardz

Spoiler

e: image.thumb.png.cc39d73434177c397f843fdb11d3cd09.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.